+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Junior Verkoopadviseur Aanhangwagens Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Select Personeelsdiensten

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.000 p/m

Vacature in het kort

Hou je van auto's en praat je graag met mensen? Dan is deze baan iets voor jou. We zoeken een Junior Verkoopadviseur Aanhangwagens. Je wordt het gezicht van ons bedrijf en helpt klanten de juiste aanhangwagen te kiezen. Je werkt in een nieuwe showroom en ook online. Je bent belangrijk voor het succes van ons bedrijf. Je zorgt dat alles goed gaat, van het eerste contact tot de aankoop. Je doel is klanten blij maken met hun nieuwe aanhangwagen. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gastvrij en maak je graag een praatje met mensen? Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche en dol op auto’s? Wil jij hét gezicht van onze opdrachtgever zijn? Lees dan snel verder! Om ons succes verder uit te bouwen zijn wij voor onze opdrachtgever in Roosendaal op zoek naar een Junior Verkoopadviseur Aanhangwagens. We zoeken voor deze nieuwe functie iemand die klaar is om samen met onze opdrachtgever een nieuw hoofdstuk te schrijven, waarin jouw enthousiasme en drive de sleutels tot succes zijn.

Jouw rol:
Als (Junior) Verkoper Aanhangwagens ben jij de expert in het presenteren en verkopen van splinternieuwe aanhangwagens. Of het nu in de nieuwe showroom in Roosendaal is of online, jij staat paraat voor jouw klanten. Als onze schakel met de fabrikant, zorg jij ervoor dat elke bestelling vlekkeloos verloopt en alles op rolletjes loopt. Jouw missie? Ervoor zorgen dat onze klanten met een glimlach én de perfecte aanhangwagen de deur uitrijden!

Gevraagd

Wat wij zoeken:
We zoeken een handelaar die enthousiast, gedreven en een echte aanpakker is. Ervaring is geen vereiste; we staan open om je alles te leren wat je moet weten. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en kunt klanten optimaal adviseren. Je bouwt relaties op met bestaande klanten en weet nieuwe klanten moeiteloos aan te trekken. Als teamspeler bloei je op in een gezellige en hardwerkende omgeving en je hebt een gezonde dosis humor.

Aanbod

Wat wij bieden:
Bij dit bedrijf krijg je een uitdagende rol waarin je de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zij bieden mogelijkheden om trainingen en cursussen te volgen, zodat je steeds beter wordt in je vak. Je komt terecht in een gezellig en jong team waarin we samen successen vieren en elkaar ondersteunen. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zodat je vol vertrouwen je carrière bij ons kunt starten!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in