+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Junior Verkoopadviseur Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Citroën Van Beek

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Bij ons werk je in een bedrijf dat alles weet over Citroen. Daarom zijn we al vaak uitgeroepen tot de beste Citroen dealer in Nederland. We zoeken nu een junior verkoopadviseur voor onze locatie in Breda. Ervaring is niet nodig, als je maar van auto's houdt en graag met mensen werkt. Je wordt het gezicht van ons bedrijf en helpt klanten met het kopen van een auto. Dit werk is elke dag anders en je praat met veel verschillende mensen. Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Werken bij Van Beek is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met meer dan 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.

Voor onze vestiging in Breda zoeken wij per direct een fulltime junior verkoopadviseur!
Geen ervaring met het verkopen van auto's, maar ben je wel een echte liefhebber en ook nog eens commercieel? We verwelkomen je van harte!

Wat ga je doen bij Van Beek?
Als Junior verkoopadviseur is je dag nooit hetzelfde en zijn de werkzaamheden divers. Je bent het visitekaartje van ons familiebedrijf en adviseert onze klanten tijdens hun aankoopproces van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto. Je legt gemakkelijk contact en zorgt dat elke (online) bezoeker van onze showroom een prettige klantgerichte ervaring krijgt.

Gevraagd

Om succesvol te kunnen zijn in als Junior verkoopadviseur ben je sociaal, commercieel en representatief. Je hebt een passie voor auto’s en bent gemotiveerd jezelf verder te ontwikkelen. Al een ervaren verkoopadviseur? We staan ook altijd open voor ervaren krachten!

Omdat de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in onze vestiging Breda is het handig dat je woonachtig bent in de regio West-Brabant.

Wat mag je van ons verwachten?
Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Er heerst hier een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een goed salaris én we bieden je volop mogelijkheden om te groeien, bijvoorbeeld door middel van het volgen van een opleiding.
Als blijkt dat je goed in ons team past heb je zicht op een vast contract en dus zekerheid! Je krijgt 30 vrije dagen (24 vakantie dagen + 6 ADV dagen). Je kunt zelfs extra vakantie-uren kopen voor nog meer vrije tijd. Verder krijg je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling bij PMT en je werkt in onze moderne werkplek met een sterk merk dat vol inzet op innovatie.

Kortom, een uitdagende baan voor een fantastisch merk met een rijke historie en een sterk modellengamma.

Werken bij Van Beek?
Wil je deel uitmaken van ons team? We maken graag kennis met je! Laat je gegevens achter via onderstaande knop en we nemen binnen drie dagen contact met je op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in