+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Tilburg.

Verkoopadviseur in Tilburg Tilburg

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Superkeukens Tilburg

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Bonusregeling

Vacature in het kort

Superkeukens in Tilburg heeft een leuke baan voor jou als verkoopadviseur. In deze rol help je klanten met het vinden van hun droomkeuken. Je maakt gebruik van een speciaal programma om een 3D-ontwerp te laten zien. Jouw taak is om de wensen van de klant om te zetten in een passend ontwerp. Je werkt in een mooie winkel met een groot aanbod aan keukens. Het team is enthousiast en de sfeer is open en gezellig. Je helpt klanten op een persoonlijke manier en zorgt dat ze tevreden zijn. Interesse in deze kans? Lees meer!
 

Volledige vacaturetekst

Superkeukens in Tilburg zoekt een nieuwe verkoopadviseur!

Als verkoopadviseur bij Superkeukens ben jij de inspirator, vraagbaak en adviseur in onze prachtige zaak. Met oog voor onze keukens én voor de klant.

Je vindt het geweldig om met klanten om te gaan en vindt het leuk hen te adviseren bij het verwezenlijken van hun nieuwe keuken, dit doe je door een mooi keukenontwerp te maken met ons 3D computerprogramma. Met jouw kennis en creativiteit zet je de wensen van de klant om in een passend ontwerp of een offerte.

Je bent nieuwsgierig en gedreven. Je passie ligt bij het adviseren van onze klanten over passende creatieve mogelijkheden, materialen en kleuren. Samen met het team zorg jij voor de ultieme klantbeleving.

Klinkt goed toch? Lees dan vooral snel verder want wij zoeken een nieuwe leuke, jonge, oude, veelzijdige en gezellige collega voor Superkeukens!

Je loopt Superkeukens binnen en je merkt het al. Enthousiaste medewerkers, een prachtige winkel met mooie keukens in alle soorten en maten. Je raakt niet uitgekeken en snapt het, hier zou ik graag willen werken.

Als jij graag mensen helpt en adviseert bij de aankoop van hun nieuwe keuken in zo’n soort omgeving en je nog verder wilt ontwikkelen dan willen we graag met je kennismaken!

Over Superkeukens:
Superkeukens is een formule die trendsettende keukens verkoopt. Zij richt zich op een kostenbewust publiek dat hoge kwaliteitseisen stelt aan de producten en diensten welke via onze winkels worden aangeboden. De showrooms zijn ruim en overzichtelijk ingericht met een zeer groot productassortiment.
Onze winkel staat bekend om de gezellige, open sfeer. Persoonlijk en betrokken. Met de ruimte om jezelf te kunnen zijn. Geen opdringerige verkoop maar betrokkenheid.
Je bent pas tevreden als de klant blij de deur uit gaat.

Gevraagd

Wat vragen wij:

Bij Superkeukens krijg jij alle ruimte en opleiding om je te ontwikkelen tot een gedreven verkoopadviseur. Daarom hoef je niet binnen te komen met een hoop ervaring, al is ervaring in de retail of detailhandel mooi meegenomen. Je hebt minimaal MBO 4 werk- en denkvermogen, hebt een commerciële instelling en hebt een goed ruimtelijk inzicht. Het is belangrijk dat je graag met mensen werkt en proactief klantgericht bent. En dat je het leuk vindt om je verder te ontwikkelen in een omgeving waar keukenverkoop en klantbeleving het gesprek van de dag zijn. Daarnaast ben je flexibel om in overleg in de weekenden en avonden te werken wanneer nodig. Collegialiteit is belangrijk in ons gezellig team. Sta jij straks klaar samen met je collega’s?

Aanbod

Wat krijg jij als verkoopadviseur:

Voor je tijd en inzet mag je natuurlijk iets terugverwachten. Op basis van een fulltime werkweek (40 uur) kun je als verkoopadviseur rekenen op:
  • een veelzijdige functie, met ruimte voor zelfstandigheid.
  • een bruto salaris van maximaal € 3.500,-- bruto per maand, afhankelijk van je ervaring en volgens de cao INretail.
  • een leuke bonusregeling.
  • personeelskorting.
  • Interne opleidingen.
  • 25 vakantiedagen en een vakantietoeslag.
  • over gewerkte zondagen ontvang je 50% toeslag.
  • over gewerkte feestdagen ontvang je 100% toeslag.
  • er wachten gemotiveerde e gezellige collega's op je.
Solliciteren
Hebben we je al enthousiast gemaakt? Fijn!
Solliciteer zo snel mogelijk met je motivatie en cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.!
Wil je toch nog meer informatie, ben je meer dan welkom om vragen te stellen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in