+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Oisterwijk.
Laad meer vacatures

Verkoopadviseur, enthousiaste saleskanjer omgeving Tilburg Oisterwijk Oisterwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Whoon Oisterwijk

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij Whoon zoeken we iemand die net zo enthousiast is als wij. In onze showroom help je klanten met een glimlach. Ervaring is fijn, maar niet nodig. We leren je alles over onze meubels. Je werkt in een team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je bent vooral in het weekend en soms op vrijdagavond beschikbaar. Dan ben je doordeweeks lekker vrij. Ook op feestdagen werken hoort erbij. Klinkt goed? Stuur ons een e-mail en wie weet drinken we snel samen koffie. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Bij Whoon adviseren we onze klanten met een glimlach van oor tot oor. Niets is ons te gek en we gaan door het vuur voor onze bezoekers. Het ‘welkom’ gevoel en nét dat stapje harder rennen dan een ander zou doen. Dat zoeken we ook in jou. Als mensenmens snap jij als geen ander dat we met een heleboel enthousiasme enorm goed kunnen scoren.
Natuurlijk ben je alles behalve bang en stap je elke keer weer met liefde op onze bezoekers af. Je zorgt ervoor dat je elke vierkante meter van onze showroom gebruikt om het allerbeste resultaat voor onze bezoekers te creëren. Ervaring in de meubelbranche is leuk, maar absoluut niet belangrijk! Kennis kunnen we je bijbrengen en onze collectie is te leuk om niet te onthouden. Uiteraard word je omgeven door een team dat altijd voor elkaar klaar wil staan, zowel voor de schermen als daar achter. Aan hulp dus geen gebrek.
We verwachten van jou natuurlijk niet alleen enthousiasme. Voor deze leuke functie is het van belang dat je de weekenden paraat staat en ook regelmatig op de vrijdagavonden kunt werken. Voor jou geen probleem, want dat betekent dat je doordeweeks lekker vrij bent! Daarbij wordt je als sales kanjer gevraagd om alle feestdagen beschikbaar te zijn.
Lijkt het je wat om bij ons superleuke Whoon team aan te sluiten? Laat het ons weten! Jouw CV en wie je bent zien we graag via e-mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. t.a.v. Nicole en wie weet zit je binnenkort aan de koffie voor een kennismaking.

Gevraagd

Enthousiasme, inzet en betrokkenheid
kennis van meubelen en stofferingen

Uren

40 uur
24 tot 40 uur
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in