+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Breda.

Verkoop adviseur m/v autobranche Breda

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Peakman

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Wij zoeken een Verkoopadviseur voor onze vestiging in Breda. In deze rol ben je het gezicht van ons familiebedrijf en help je klanten met de aankoop van auto's. Je werkt in een team waar inzet en ambitie belangrijk zijn. We bieden een goed salaris en kansen om te groeien door bijvoorbeeld opleidingen. Ook hebben we een leuke personeelsvereniging. Als je goed past, krijg je een vast contract. Plus, je kunt extra vakantie-uren kopen voor meer vrije tijd. Lees verder om te ontdekken waarom deze vacature perfect bij jou zou kunnen passen.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze vestiging in Breda zoeken wij per direct een verkoopadviseur. Ben je minimaal 18 jaar, in het bezit van je rijbewijs en op zoek naar een vaste baan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Verkoopadviseur is je dag nooit hetzelfde en zijn de werkzaamheden divers. Je bent het visitekaartje van ons familiebedrijf en adviseert onze klanten tijdens hun aankoopproces van een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto.  Je legt gemakkelijk contact en zorgt dat elke (online) bezoeker van onze showroom een prettige klantgerichte ervaring krijgt. Om succesvol te kunnen zijn in als Verkoopadviseur ben je sociaal, commercieel en representatief. Je hebt een passie voor auto’s en bent gemotiveerd jezelf verder te ontwikkelen. Omdat de werkzaamheden voornamelijk plaatsvinden in onze vestiging Breda is het handig dat je woonachtig bent in de regio West-Brabant.


Over het bedrijf

Werken bij Citroën Van Beek Breda is werken bij een ambitieuze en groeiende organisatie. En…wij weten echt álles over Citroën. Met ruim 55 jaar ervaring als officiële Citroën dealer, kennen wij deze auto’s als geen ander. En omdat de klant bij ons absoluut op nummer één staat, is ons familiebedrijf al jaren op rij uitgeroepen tot beste Citroën dealer van Nederland.


Wat wij vragen

Voor onze vestiging Breda zoeken wij per direct een Service Adviseur. Jij als Service Adviseur bent het gezicht van ons bedrijf en je onderhoudt het contact met onze klant. Samen met je collega’s zet je onze klant centraal en zorg je op die manier voor tevreden klanten die graag bij ons terugkomen! Je krijgt bij ons mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en uit te groeien tot specialist. Je werkt zelfstandig en hebt veel eigen verantwoordelijkheid.


Wat wij bieden

Werken bij Van Beek betekent ook werken in een leuk team. Er heerst in ons familiebedrijf een prettige en informele werksfeer waarbij inzet en ambitie worden gezien en gewaardeerd. Je ontvangt een goed salaris én we bieden je volop mogelijkheden om te groeien, bijvoorbeeld door middel van het volgen van een opleiding. Ook hebben we een actieve personeelsvereniging waar je van harte welkom bent!

Als blijkt dat je goed in ons team past heb je zicht op een vast contract en dus zekerheid! Naast het aantal vakantiedagen volgens CAO kun je extra vakantie-uren kopen voor nog meer vrije tijd. Verder krijg je 8% vakantiegeld, een pensioenregeling bij PMT en je werkt in een moderne werkomgeving.

Kortom, een uitdagende baan voor een fantastisch merk met een rijke historie en een sterk modellengamma.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in