+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Locatiemanager – GRZ – Ouderenzorg Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.726 - € 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Heb jij passie voor ouderenzorg, ben je een ervaren locatiemanager en hou je van de dynamiek van de revalidatiezorg? Dan is dit de baan voor jou!
  • regio Roosendaal;
  • 32 – 36 uur.
Jouw werkzaamheden als Locatiemanager
Een van je belangrijkste verantwoordelijkheden is, naast de focus op de reguliere zorg, het door ontwikkelen van een toekomstvisie in samenspraak met de Raad van Bestuur en een collega-manager rondom de Geriatrische Revalidatiezorg. Er liggen vergevorderde plannen voor een nieuw te bouwen centrum voor acute zorg en revalidatie op het terrein van het ziekenhuis waarmee nauw wordt samengewerkt. Binnen de locatie werken het zorg- en behandelteam interdisciplinair samen. Ook de patiënt en de mensen om hen heen maken onderdeel uit van dit interdisciplinaire team. De patiënt heeft de regie en is mede verantwoordelijk voor zijn eigen revalidatieproces. Het team betrekt de familie en mantelzorg systematisch bij het proces. Als Locatiemanager vervul je een voorbeeldrol op deze locatie. Je stuurt aan, coacht je medewerkers, motiveert je medewerkers en houdt je bezig met het vernieuwen van het zorgbeleid. Je zoekt continu naar mogelijkheden om zowel de kwaliteit van zorg als het werkplezier van je medewerkers te vergroten. Als Locatiemanager draag je ook de financiële verantwoordelijkheid voor jouw locatie.

Doelgroep
Op deze locatie wordt revalidatiezorg geboden. Het betreft oudere bewoners die na een geplande heup- en knieoperatie, trauma, amputatie, CVA of andere ziekenhuiszorg nog niet terug naar huis kunnen. Deze ouderen kunnen hier herstellen en aansterken. Werken voor één van de beste zorginstellingen van Nederland! Wat ons betreft is dit echt één van de beste zorginstellingen van Nederland. Ook voor haar werknemers is dit echt een hele fijne zorginstelling om voor te werken. Goed voor bewoners en werknemers dus!

Medewerkers
Alle teamleden van de GRZ ressorteren rechtstreeks onder jou als Locatiemanager en worden functioneel mede aangestuurd door de eerstverantwoordelijke specialist ouderengeneeskunde. Tot het zorg- en behandelteam behoren onder meer de specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundigen en verzorgenden, fysiotherapeuten, logopedisten, psychologen, diëtisten, ergotherapeuten en nog een aantal overige functies. Jij hebt als Locatiemanager een inspirerende rol en bent een voorbeeld voor iedereen als het gaat om klantgerichtheid. De cliënt heeft gedurende het hele verblijf, samen met het interdisciplinaire team de regie over het revalidatieproces. Je geeft samen met de assistent Locatiemanager en een eerstverantwoordelijke specialist ouderengeneeskunde leiding aan het team. Indirect gaat het om circa 50 FTE.

Arbeidsvoorwaarden vacature Locatiemanager – GRZ – Ouderenzorg:
  • salaris; de functie is ingeschaald in FWG 65 tussen de €4.726,38 en €6.583,78 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
  • een baan als Locatiemanager tussen de 32-36 uur per week;
  • goede pensioensregeling;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • eindejaarsuitkering;
  • extra reiskostentoeslag;
  • vaste baan;
  • werken bij een van de beste zorginstellingen van Nederland!
Functie eisen vacature Locatiemanager – GRZ:
Voor deze functie zijn we op zoek naar een inspirerende manager met relevante leidinggevende ervaring binnen de (ouderenzorg). Je bent een communicatief sterke verbinder, en je brengt een gezonde dosis humor meer. Verder herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:
  • je bent in bezit van een bachelor diploma zoals bijvoorbeeld; management in de zorg of een ander aansluitend diploma;
  • jij hebt vanuit een integrale verantwoordelijkheid aantoonbare ervaring met de aansturing van complexe geriatrische revalidatie- en herstelzorg en hebt daar ook een visie op;
  • je hebt kennis van managementtechnieken, bedrijfsprocessen en financiering in de zorg;
  • je bent transparant, constructief kritisch en in staat om al jouw medewerkers te overtuigen en mee te nemen in je visie en je keuzes.
Waarom via Lekz?
Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Locatiemanager – GRZ – Ouderenzorg:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie ->via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of om mobiel via Whatsapp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in