+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.

Locatiemanager Ouderenzorg – Innovatieve Woonconcepten! – FWG 65 Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Lekz

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.726 - € 6.583 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij bevlogen en mensgericht? Heb je managementervaring en ben je bekend in de zorg? Dan ben jij de locatiemanager waar wij naar op zoek zijn!
  • Regio Roosendaal – voor 32 tot 36 uur per week;
  • 2 zorglocaties gebouwd volgens de meest vooruitstrevende zorginzichten, in totaal 150 bewoners, lovende referenties, een leukere baan als locatiemanager kunnen wij bijna niet bedenken!
Wat ga je doen?
Als locatiemanager van deze twee zeer recent gerealiseerde en succesvolle zorgconcepten ben jij voor de betrokken medewerkers het gezicht van de locatie. Je inspireert de teamleiders, geeft ze mandaat en ondersteunt ze waar nodig. De visie van de organisatie zet de cliënt centraal. Dit bereiken zij door te investeren en te geloven in hun medewerkers, en zorgtechnologie optimaal in te zetten. Deze twee locaties zijn qua bouw het paradepaardje en zetten de toon voor de toekomst. Als locatiemanager zet jij de toon. Naast je medewerkers en bewoners heb je ook oog voor mantelzorgers en samenwerkingspartners. Thema’s die continu terugkeren zijn vernieuwing, vakbekwaamheid en kwaliteit. In deze rol ben je ook verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Maar belangrijker nog, jij monitort continu hoe je op deze twee locaties koploper kan blijven. Je neemt collega-managers mee in de best practices op jouw locaties. In deze functie werk je nauw samen met- en rapporteer je aan de Manager Zorg die verantwoordelijk is voor meerdere locaties van deze ondernemende organisatie.

Over de locaties
De grootste locatie met ruim 120 bewoners (grotendeels psychogeriatrie en twee woningen somatiek) is misschien wel het mooiste verpleeghuis van het land. Een prachtig uitzicht over water, een binnentuin met alle voorzieningen die je kan wensen, dit is een dorp op zichzelf met een brasserie waarvan menig horecaondernemer alleen maar kan dromen. Hier wonen mensen ondersteunt door technologie en een moderne visie zodat zij dagelijks de maximaal verantwoorde vrijheid ervaren. De organisatie investeert actief in het welzijn van de bewoners en men ziet dat het regelmatig lukt om medicatie af te bouwen. Resultaten om trots op te zijn. De 2e locatie is een nieuw woonzorgcentrum en vormt samen met de huisartsenpost en bibliotheek  het centrale dorpsplein. Er wonen hier ruim 30 bewoners, deels verpleeghuis, deels in zorgwoningen. Er wordt zowel PG- als somatische zorg geleverd. Eten, ontspanning en eigen regie zijn speerpunten binnen deze locatie.

Waar kom je te werken?
Werken voor één van de beste zorginstellingen van Nederland! Wat ons betreft is dit echt één van de beste (ouderen)zorginstellingen van Nederland. Ze zijn sterk verankerd in de regio en hebben meerdere zorglocaties. Waarom dit wat ons betreft één van de beste zorgorganisaties is? Ten eerste omdat deze organisatie aandacht en oog heeft voor haar medewerkers! Omdat persoonlijke wensen hier bespreekbaar zijn. Verder omdat ze snappen hoe technologie de zorg verder kan helpen. Alle technologie die ze inzetten moet er voor zorgen dat het werk makkelijker wordt, en niet moeilijker. En als allerbelangrijkste: omdat deze aanpak er voor zorgt dat de bewoners het ontzettend goed hebben!

Arbeidsvoorwaarden vacature Locatiemanager Ouderenzorg – Innovatieve Woonconcepten:
Een uitdagende baan, binnen een toonaangevende zorgorganisatie, waarin je je expertise kwijt kunt en waarin initiatief wordt gewaardeerd.
  • een contract voor 32-36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden en dagen zijn mede afhankelijk van jouw wensen; dit is in overleg te bepalen;
  • salaris; de functie is ingeschaald in FWG 65 tussen de €4.726,38 en €6.583,78 (afhankelijk van opleiding en ervaring) conform CAO VVT;
  • daarnaast zijn er nog tal van andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering van 8.33% in november, een aanvullende reiskostenvergoeding voor als je wat verder weg woont, een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en de mogelijkheid om jezelf blijvend te ontwikkelen door middel van diverse opleidingen.
Functie eisen vacature Locatiemanager Ouderenzorg:
Wij zijn op zoek naar een mensgerichte, enthousiaste en ondernemende manager. Je hebt een warme persoonlijkheid en weet je collega’s te inspireren! Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
  • afgeronde Hbo-opleiding;
  • jij hebt sterke affiniteit met- en bij sterke voorkeur ervaring in de gezondheidszorg;
  • je hebt managementervaring en kennis van processen in- en financiering van de zorg;
  • jij bent besluitvaardig, toegankelijk en volhardend.
Waarom via Lekz?
Lekz kenmerkt zich door begeleiding gedurende het hele voortraject. Maar óók na je aanstelling. Samen kijken we naar mogelijkheden voor jouw toekomst! Lekz staat voor een persoonlijke aanpak. Elkaar ontmoeten en goed naar je luisteren. Er zijn vacatures en werkgevers genoeg. De kunst is om samen met jou, te bepalen wat het beste bij je past. Die persoonlijke interesse, maakt Lekz tot wat het is. Een betrokken en oprecht geïnteresseerd bemiddelingsbureau voor de zorgsector. Goed kiezen gaat over plezier in je werk, nu én de komende jaren! Dat is waar we goed in zijn! Lekz werkt landelijk en is gespecialiseerd in het bemiddelen van medewerkers binnen de gezondheidszorg, van Verpleegkundige tot Locatiemanager, van Arts tot Behandelaar. Wij bemiddelen zowel voor vaste functies als tijdelijke opdrachten. Met kennis van zaken en vakmanschap weten we de vraag van een organisatie en het aanbod van kandidaten uitstekend bij elkaar te brengen.

Solliciteren vacature Locatiemanager Ouderenzorg – Innovatieve Woonconcepten! – FWG 65:
Wat moet je doen en kun je verwachten om voor deze functie in aanmerking te komen?
  • Stap 1: solliciteer zo snel mogelijk.
    • Voor vragen, informatie of het sturen van je sollicitatie -> via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 06-23425294.
    • Of klik HIER om mobiel via WhatsApp te solliciteren (dit telefoonnummer is niet voor vragen of bellen)
  • Stap 2: Wij nemen jouw sollicitatie binnen twee werkdagen in behandeling.
We gaan graag met je in gesprek! Dit kan ook via beeldbellen op een moment dat het jou uitkomt. Uiterlijk 7 juni 2024 sluit de procedure, maar bij voldoende geschikte kandidaten kan de vacature eerder gesloten worden. Voor meer vacatures in deze regio, klik hier!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in