+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

ANIOS ouderengeneeskunde Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.583 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een gepassioneerde ANIOS die zich wil inzetten voor de gezondheid en het welzijn van ouderen? Ga aan de slag in deze dynamische omgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en innovatie!


Jouw nieuwe baan

Als basisarts ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van behandelplannen in samenwerking met het zorgteam en het multidisciplinaire behandelteam. Met jouw sterke communicatieve vaardigheden neem je bewoners mee in hun behandeling en adviseer je over mogelijke behandelopties en de omgang met ziekte en gerelateerde uitdagingen.

Daarnaast krijg je de kans om je breed te ontwikkelen binnen verschillende facetten van de ouderenzorg, van psychogeriatrie tot palliatieve zorg, en om ervaring op te doen in een dynamische en veelzijdige ketenzorgorganisatie.


Jouw nieuwe werkplek

Gelegen in Noord-Brabant, zet deze eigentijdse en dynamische zorgorganisatie zich in voor ouderen. Hier gelooft men in de mogelijkheden van iedere cliënt, waarbij gestreefd wordt naar een leven waarin zij zichzelf kunnen blijven.

Jij werkt als ANIOS in een enthousiast en deskundig team binnen de woonzorg- en expertisecentra, waar je deel uitmaakt van een vakgroep ouderengeneeskunde bestaande uit specialisten, basisartsen en AIOS. Binnen deze inspirerende omgeving krijg je de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en word je ondersteund door ervaren professionals.

Daarnaast werk je binnen moderne werklocaties en zijn er doorstroommogelijkheden naar verschillende specialisaties.


Wat breng je mee?
  • Passie voor ouderenzorg en affiniteit met diverse disciplines binnen de ouderenzorg.

  • WO diploma Geneeskunde.

  • Bereidheid om samen te werken in een dynamische en veelzijdige ketenzorgorganisatie.

Hiernaast heb jij de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en de ontwikkelingen in het vakgebied te vertalen naar de praktijk.


Arbeidsvoorwaarden

Jij werkt 32 - 36 uur per week. Mocht het nodig zijn, dan kan je tijdens de diensten overnachten. Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao vvt, FWG 65. Je ontvangt een salaris tot maximaal 6.583 euro bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in