+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Zevenbergen.

ANIOS ouderengeneeskunde Zevenbergen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.423 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Er ligt een uniek op maat gemaakt traject op jou te wachten. Pak deze kans om je te ontwikkelen tot professional binnen de ouderengeneeskunde!


Jouw nieuwe baan

Wat bieden wij jou? Een ontwikkeltraject voor één jaar binnen de ouderenzorg! Hier krijg jij als (basis)arts goede supervisie op de werkvloer, een eigen opleidingsbudget, diverse werkervaringsplekken en persoonlijk coaching. Met als doel: Jij kunt straks een weloverwogen keuze maken voor een opleidingstraject tot medisch specialist.

Je komt te werken in de verpleeghuizen maar ook bijvoorbeeld in de wijkcentra. Daardoor kom je ook met net zo’n diverse doelgroep in aanraking. Denk aan bewoners aan de specialistische beademing, met nah, Korsakov, pg, Parkinson en jongeren met dementie. Ook wordt er geriatrische revalidatiezorg geboden.

Je werkt net als iedere andere ANIOS, maar krijgt net een beetje extra. Lees hier meer over ons Medical Traineeship.


Jouw nieuwe werkplek

Een moderne zorg- en welzijnsorganisatie gelegen in West-Brabant, gespecialiseerd in tijdelijke en langdurige verzorging, verpleging en behandeling van kwetsbare ouderen bij wie sprake is van psychogeriatrische, gerontopsychiatrische, somatische of palliatieve zorgvragen. Binnen deze zorginstelling werk je met fijne en deskundige collega’s vanuit een persoonlijke benadering. Het team waarin je komt werken bestaat uit een fijne mix van specialist ouderengeneeskunde, basisartsen en artsen in opleiding en samen werken jullie aan de beste zorg voor kwetsbare ouderen.

De organisatie werkt vanuit een persoonlijke benadering. Alleen door de bewoners echt te zien kan persoonsgerichte zorg geboden worden. Ieder mens heeft een eigen geschiedenis, gewoontes, zorgen en genoegens.

Jij werkt in een deskundig en ambitieus team dat houdt van Brabantse gezelligheid.


Wat breng je mee?

Eigenlijk zijn alle BIG-geregistreerde artsen bevlogen en gedreven, daar ligt het niet aan. Bijna iedere ANIOS is op zoek naar verdieping en hecht belang aan resultaatgericht werken. Waar je jezelf in moet herkennen is het volgende:

Jij...

  • bent enthousiast, leergierig en deskundig;
  • hebt een streepje voor als je ervaring hebt in een ziekenhuis op afdeling neurologie, interne, chirurgie of geriatrie;
  • hebt een rijbewijs en beschikt over een auto.

Daarnaast ben jij in staat om het geheel te overzien, je bent bereid om verder te kijken dan het puur medische. Je verdiept je samen met anderen in complexe zorgvragen.


Arbeidsvoorwaarden

Jouw verloning is conform de geldende cao. Wij zijn ervaren onderhandelaars en halen de beste optie voor jou naar boven. Je krijgt direct een arbeidsovereenkomst bij BKV van één jaar en werkt 32 tot 36 uur per week. We maken met jou vanaf het begin een persoonlijk ontwikkelplan op maat waarin we de doelen vastleggen, de opleidingsdagen inregelen en coaching-momenten inregelen. Jouw salaris is conform de cao vvt, FWG 65. Dit betekent een maximaal salaris van 6.423 euro bruto per maand bij een fulltime werkweek.

Samen bepalen wij jouw beste strategie binnen haalbare kaders uiteraard. Het is de bedoeling dat de balans tussen werk en privé geborgd blijft.


Verdere informatie

Webinar
BKV organiseert op donderdag 23 mei 2024 om 19:30u een informatief webinar over het Medical Traineeship. Zeer interessant als jij nog niet goed weet in welke sector jij wilt werken. Diverse Medical Trainees vertellen over hun ervaringen. En ook huisarts / ondernemer Bernard Leenstra is aanwezig. Laat je informeren en inspireren. Wie weet levert het jou nieuwe inzichten op!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in