+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Monteur lichte bedrijfswagens Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Louwman Group

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Maak elke dag het verschil voor klanten met jouw autotechnische passie! Als Monteur Vans werk je in een hecht team met topgereedschap. Je lost elk probleem op en ziet direct hoe blij klanten zijn met jouw werk. Ontvang een salaris dat past bij wat je weet en kunt, plus extra voordelen zoals korting op een nieuwe auto of fiets. Blijf leren en groeien met onze trainingen en kansen om hogerop te komen. Kom, maak deel uit van Louwman Group en bouw mee aan de toekomst! Klaar om te ontdekken waarom wij de beste keuze voor jou zijn? Lees verder en ontdek hoe.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw rol

Je maakt een enorme impact op de klant met jouw vakkundige oplossing voor ieder probleem. Word Monteur Vans (ofwel lichte bedrijfswagens) bij Louwman Group en deel jouw passie voor autotechniek dagelijks met jouw collega’s.

Voor onze vestigingMercedes-Benz in Roosendaalzijn wij op zoek naar een Monteur Vans. Als Monteur lichte bedrijfswagens bij Louwman werk je samen in een hecht team in een veilige werkomgeving met goed gereedschap. Met jouw vakkundige oplossingen voor ieder probleem maak je een enorme impact op de klant. Hun waardering is waar jij het voor doet.

Ben je nieuwsgierig of bedrijfswagenmonteur zijn bij Louwman Group ook iets voor jou is? Lees de verhalen van onze gepassioneerde monteurs. Zij vertellen je meer over welke storingen ze tegenkomen en hoe ze deze oplossen, over hun klantgerichtheid en gedrevenheid om alle auto’s weer op de weg te krijgen. Kom ook verder, loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats en zo kan je wellicht gelijk jouw toekomstige collega’s ontmoeten.

Wie ben jij?
Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen. Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast:

  • heb je een afgeronde MBO opleiding (bedrijfs-)autotechnicus en ben je gediplomeerd 1e of 2e autotechnicus of bedrijfsautotechnicus;
  • ben je bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om de certificering te behalen.

Wat bieden wij jou OF wat kun je van ons verwachten?

  • We volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
  • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto of fiets en op het onderhoud ervan;
  • En heel veel ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen;

Wil jij als Monteur bedrijfswagens meesleutelen aan de toekomst van Louwman Group? Kom ook verder en solliciteer direct!

Enthousiast geworden?
Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tymon Pool via 06-29878976.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in