+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Trainee NDT Technician Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Trixxo

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je groeien in een boeiende carrière? In deze functie leer je alles over Niet-Destructief Onderzoek, een manier om de kwaliteit van objecten te beoordelen zonder ze te beschadigen. Je krijgt een intensieve opleiding en werkt daarna zelfstandig op verschillende plekken. Samenwerken is belangrijk, en je krijgt veel kansen voor persoonlijke groei. We bieden een inspirerende werkomgeving en een team dat voelt als familie. Nieuwsgierig om meer te leren? Duik dieper in de details!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een enthousiaste techniekliefhebber met een passie voor kwaliteit en veiligheid? Ben je op zoek naar een avontuurlijke en diverse carrière? Wil je jezelf ontwikkelen als een zelfstandig Niet-Destructief Onderzoeker (NDO-er) door middel van gespecialiseerde training? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

Wat is Niet-Destructief Onderzoek?

Niet-Destructief Onderzoek (NDO) is een techniek om de kwaliteit van een object te beoordelen zonder schade aan het object toe te brengen. Hierbij kun je denken aan het opsporen van lasfouten en vermoeiingsscheuren in lasnaden, het in kaart brengen van corrosieschade en wanddiktevermindering in leidingwerk en tankconstructies. Dit onderzoek maakt gebruik van fascinerende technieken zoals ultrasoon geluid, magnetische velden en röntgenstralen.

Jouw Rol bij Ons

Gedurende het eerste anderhalf jaar van je traineeship onderga je een uitgebreide opleiding, waarbij je begeleid wordt door een ervaren mentor. Het uiteindelijke doel is dat je als zelfstandige onderzoeker dagelijkse taken uitvoert op verschillende werklocaties. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van NDO-werkzaamheden en voor het digitaal documenteren van onderzoeksresultaten, evenals de communicatie met onze opdrachtgevers.

Werkomgeving:

Hoewel je als onderzoeker vaak zelfstandig op locatie werkt, sta je er nooit alleen voor. We koesteren een sterk gevoel van samenwerking onder collega's. Samen zorgen we ervoor dat we onze klanten effectief en tijdig van dienst zijn. De gedeelde toewijding en motivatie om elkaar te ondersteunen zijn aanstekelijk. Hoewel we geen familiebedrijf zijn, is onze manier van samenwerken vergelijkbaar met die van een hechte familie.

Toekomstperspectief

Hier geloven we dat werk elke dag leuk en uitdagend moet zijn. Daarom bieden we jou een carrière met perspectief. Als bedrijf hebben we een heldere visie voor waar we over vijf jaar willen staan, en we willen jou de kans geven om je eigen toekomst vorm te geven. We creëren nieuwe kansen en mogelijkheden voor groei.


Wat wij bieden
  • Een boeiende en afwisselende baan binnen een enthousiast team van collega's.
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling in een groeiende, dynamische organisatie.
  • Een marktconform salaris.
Wat wij vragen
  • Een afgeronde MBO niveau 4-opleiding of een gelijkwaardige opleiding.
  • Zelfstandig en assertief.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en een aanstekelijke enthousiasme.
  • Passie voor techniek, kwaliteit en veiligheid.
  • In het bezit van rijbewijs B.
Over het bedrijf

Wij zijn een toonaangevende wereldwijde aanbieder van geïntegreerde, digitaal ondersteunde oplossingen voor het waarborgen en optimaliseren van de prestaties van bedrijfsmiddelen. We bieden zowel conventionele als zeer gespecialiseerde diensten op het gebied van inspectie, conditiebeoordeling, onderhoud en reparatie, wat resulteert in grotere veiligheid, betrouwbaarheid en operationele en economische efficiëntie voor de meest cruciale bedrijfsmiddelen van onze klanten.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in