+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Heftruckchaffeur Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In het hart van een bruisende stad, kun je deel uitmaken van een team dat echt impact maakt. Als magazijnmedewerker help je belangrijke goederen op tijd bij klanten te krijgen. Wat ons bijzonder maakt? We waarderen jouw werk en zorgen voor een goede balans tussen werk en privé. Je werkt alleen overdag, dus hebt tijd voor jezelf. Ook kun je bij ons groeien en leren, met kansen voor jouw ontwikkeling. Plus, je wordt deel van een hecht team waar de koffie altijd klaarstaat. Ben jij klaar voor een boeiende nieuwe functie? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij, in het hart van Roosendaal, Ready om de ondersteunende kracht achter een grote logistieke speler te zijn? Kom dan ons team versterken! Wij zijn een efficiënt werkend magazijn dat zowel lokaal als regionaal een belangrijke rol vervult. Maar weet je wat onze echte kracht is? Mensen zoals jij. Mensen die gedreven zijn om de beste service te leveren en er voor zorgen dat elke vracht tijdig arriveert. Stap in onze wereld van logistiek - waar jij een verschil maakt!

Wij bieden:

Bij ons wordt balans tussen werk en privé hoog aangeschreven mespunt tussen het vrije leven en de verantwoordelijkheden op het werk. Daarom werk je bij ons enkel op dagdienst. Én we waarderen ervaring! Dus als je al eerder met de heftruck hebt gereden, ligt er een mooi salaris voor je klaar;
Je stapt niet zomaar ergens binnen, maar wordt onderdeel van een warm en hecht team van ongeveer 5 collega's. De koffie? Die staat altijd voor je klaar - helemaal gratis;
Denk je aan je toekomst? Wij ook. Wij bieden ruime mogelijkheden voor professionele groei, met verschillende opleidingsmogelijkheden. Jouw ontwikkeling staat centraal.

Wij vragen:

- Kun je overweg met een heftruck met zijvorken? - Werk jij nauwkeurig en secuur? - Beheers je de Nederlandse of Engelse taal? - Ben je betrouwbaar en kun je zelfstandig werken?

Waar ga je werken:

Als magazijnmedewerker bij ons, ben jij de spil in het web van efficiëntie. Je bent een belangrijke schakel in de logistieke keten en je helpt om ervoor te zorgen dat alles op rolletjes loopt. Met jouw werk maak je het verschil en zorg je ervoor dat goederen naar tevredenheid van de klant op tijd worden afgeleverd. Solliciteer nu, en word onze nieuwe Heftruckchauffeur!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in