+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

Vakantiekracht Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • Junior

Aanbod

  • Vakantiewerk
  • 14,27 p/u
  • Ploegentoeslag, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Yes, bijna vakantie! Wil je deze zomer geld verdienen en ervaring opdoen? Ga dan aan de slag als productiemedewerker. Je maakt onderdelen voor bekende automerken. Ook krijg je reiskostenvergoeding. Je werkt met grote machines, maakt plastic bodemplaten en zorgt voor de afwerking. Elke weekend ben je vrij. Een leuke, afwisselende baan waar je veel leert. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Woeeeehoeeee! Je hebt (bijna) vakantie!! Dat betekent: lekker veel werken en cashen maar! Als productiemedewerker verdien jij vanaf 17 jaar maar liefst €14,27 bruto per uur inclusief ploegentoeslag! Je gaat onderdelen maken voor merken als Mercedes, Jaguar en Land Rover. Gaaf toch? En met deze nieuwe vakantiebaan doe jij ook nog eens mooie ervaring op als productiemedewerker.

Wat bieden wij jou
  • Vanaf 17 jaar: €14,27 bruto per uur!
  • Ieder uur extra toeslag van 14%-20%!
  • Fulltime werk in 2 of 3 ploegen.
  • Werkervaring die mooi op je CV staat!
  • Reiskostenvergoeding.
Wie ben jij

Wanneer jij aan de slag gaat als productiemedewerker, gaan wij ervan uit dat je minimaal 3 weken achter elkaar beschikbaar bent. Het is ook belangrijk, dat jij:

  • Beschikbaar bent om in 2 of 3 ploegen te werken (5:50 to 14:05, 13:50 to 22:05, 21:50 - 6:05).
  • Fit genoeg bent om fysiek zwaar werk te doen.
  • Eigen vervoer hebt om naar het werk te komen en minimaal 17 jaar oud bent.
Wat ga je doen

De temperaturen lopen op. Ook bij Polytec! Als productiemedewerker ga jij namelijk met grote machines werken. Op de afdeling waar jij gaat werken maken ze plastic bodemplaten die in de auto’s komen. Deze worden geperst in de machine en krijgen hier de juiste vorm. Daarna moeten de ruwe randjes eraf gehaald worden en moet alles netjes afgewerkt worden. Dit doe je met een hele grote vijl. Je gaat werken in een hecht team, maar waar wel veel zelfstandigheid van je wordt verwacht. Soms sta je alleen of met een andere productiemedewerker aan één machine te werken.
Ieder weekend ben je vrij. Wel zo fijn! Je hebt tenslotte ook nog zomervakantie.

Waar ga je werken

Polytec in Roosendaal maakt voornamelijk bodemplaten voor luxe automerken. Ken jij het ABC van automerken? Je ziet er minimaal 5 terug tijdens het werk! Oké, niet de hele auto. Maar wel de bodemplaten. Hoe tof is het dat jij die mag maken?!
Er zijn verschillende afdelingen en we willen je graag zo veel mogelijk leren. Je wordt dus ingezet op zo veel mogelijk plekken binnen het bedrijf. Een afwisselende vakantiebaan dus als productiemedewerker.
Ben jij na je vakantie nog een aantal dagen doordeweeks beschikbaar? Grote kans dat je dan parttime bij ons kunt blijven werken! Omdat het werk in de perserij en assembly best pittig kan zijn, krijg je er een extra toeslag bij! Daar zit dus géén luchtje aan. ;)

Sollicitatie

Start jouw zomer goed en ga aan de slag als productiemedewerker! Solliciteer direct en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je een vraag? Bel of app ons op 076-5211818 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in