+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Roosendaal.
Laad meer vacatures

HR Stagiair(e) Roosendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

SnowWorld Hoofdkantoor

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

SnowWorld is het grootste indoor skidorp van Europa met skihallen in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. We zijn altijd in beweging en bieden een unieke stageplek. Als HR-stagiair(e) werk je aan verschillende processen en projecten. Je leert veel over HR en krijgt de kans om in verschillende vestigingen te skiën of snowboarden. Dit is je kans om praktijkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen in een omgeving. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wie zijn wij?
SnowWorld is met 5 skihallen in Nederland, 1 in België ,1 in Frankrijk en 1 in Duitsland het grootste indoor skidorp van Europa! Naast onze skihallen horen Indoor Skydive Roosendaal, Icekart Rucphen, Alpine Hotel SnowWorld en klimparken in Landgraaf en Zoetermeer bij de SnowWorld Groep. Ons bedrijf is altijd in beweging - letterlijk en figuurlijk - en daarmee een geweldige plek om te werken.

Ons HR team is centraal gevestigd op het hoofdkantoor van Roosendaal en bestaat uit 8 medewerkers verdeeld over 2 afdelingen, te weten de salarisadministratie en HR.
 
Wat ga je doen?
Als HR-stagiair(e) werk je samen met de HR-collegaâs mee aan de in-, door- en uitstroom processen binnen heel SnowWorld Nederland. Naast de administratieve handelingen werk je ook mee aan diverse projecten om HR en SnowWorld verder te ontwikkelen.

Je krijgt tijdens je stage alle interessante HR onderwerpen te zien. Denk aan arbeidsvoorwaarden- en overeenkomsten, ziekteverzuim en verlof. Je past de theorie gelijk toe in de praktijk.
Verder ben je samen met de afdeling het eerste aanspreekpunt voor allerlei HR-vragen vanuit de hele organisatie. Het ene moment spreek je een medewerker en het volgende moment heeft de COO of een HR Business Partner een vraag.

Wie zoeken wij:
Een enthousiaste en gemotiveerde MBO/HBO HRM student. Iemand die goed kan samenwerken, maar ook zelfstandig en secuur kan werken. Je vindt het leuk om te leren, en trekt ook aan de bel als je iets niet weet. Daarnaast zijn je communicatieve vaardigheden goed, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij:
  • Een stagevergoeding, vanaf ⬠15,- en met een maximum van ⬠25,- per dag;
  • Begeleiding door HBO HRM afgestudeerde medewerkers;
  • Afwisselende werkzaamheden, veel HR-kennis opdoen;
  • Een uniek stagebedrijf, waar je de mogelijkheid hebt om langs de verschillende SnowWorld vestigingen te gaan om te skiën of snowboarden.
Heb jij interesse in deze functie?
Dan ontvangen wij graag je motivatie met CV! Je kunt reageren via ons Sollicitatieformulier. Website: Ga naar website
Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in