+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Calculator Grondverzet Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Als Calculator Grondverzet ben jij de financiële schakel in de voorbereiding van projecten in het grondverzet. Je beoordeeld aanvragen en bestekken en je bent belangrijk op het binnenhalen van projecten. Je bepaald de kostprijs en je hebt contact met leveranciers en onderaannemers. Daaropvolgend vraag je offertes aan die je vervolgens ook beoordeeld. Vervolgens werk je, afhankelijk van de grootte van het project, een deel van het project of het gehele project uit. Voor de grotere projecten werk je in tenderteams. In dit wisselende projectportfolio kan jij met jouw kennis en kunde het verschil maken.



Gevraagd

De ideale kandidaat voor deze functie heeft een opleiding in de richting van Civiele Techniek genoten en beschikt over HBO werk- en denkniveau. Als professional ben je nauwkeurig, klantgericht en beschik je over een uitstekend organisatorisch vermogen. Daarnaast beschik je over ervaring met het calculeren van projecten in het grondverzet. Sluit je niet helemaal aan op dit profiel, maar heb je wel deze ambities? Ook dan ontvangen we graag jouw sollicitatie.



Aanbod

Jouw inzet en werklust wordt beloond met een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket. Naast deze beloning voor jouw werk wordt jouw ontwikkeling gefaciliteerd. Afhankelijk van jouw ambities, kwaliteiten en leerdoelen worden deze faciliteiten vormgegeven.



Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer houdt zich bezig met het voorbereiden, realiseren en onderhouden van regionale, maar ook landelijke infra projecten. Door het diverse aanbod aan disciplines kan deze aannemer haar klanten uitstekend bedienen en integrale projecten efficiënt realiseren. Een gemoedelijke, familiaire cultuur typeert het bedrijf. Naast deze cultuur, die door haar werknemers als prettig wordt ervaren, wordt er in de teams hard gewerkt om de doelen te behalen om zo successen te kunnen vieren. De prioriteit van dit bedrijf is de aandacht voor haar personeel. Dit doen ze door oog te hebben voor de mens achter de werknemer. Hierbij stimuleren en faciliteren zij de ontwikkeling.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in