+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider energietransitie Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Maak het mee

Werkzaamheden tot in de puntjes voorbereiden. Zodat jouw collega’s optimaal aan de slag kunnen gaan met leidingprojecten. Dat is wat jij als werkvoorbereider onder andere gaat doen. Je focust vanuit Rosmalen of een van de vele projectlocaties op de voorbereiding van technisch werk dat de energietransitie mogelijk maakt. En draagt zo bij aan een duurzamer Nederland.

Afwisselende projecten? Nou en of. De ene keer gaat het om een grote en langdurige klus, de andere keer om kleine werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan verkabelen van hoogspanningslijnen in binnenstedelijk gebied, het uitbreiden van het elektriciteitsnet langs openbare wegen of particuliere gronden of het functievrij maken van brugdekken in hartje Amsterdam. Je schakelt continu met de projectleider en uitvoerder en anticipeert op onvoorziene zaken. Het werk is divers, de locatie afwisselend. En juist dat maakt jouw baan zo dynamisch en interessant.

Dit ga je doen:

  • Het technische werk voorbereiden en plannen, zowel vanuit huis, de werklocatie als op kantoor.
  • Materialen, materieel en diensten van onderaannemers inkopen.
  • Verbinding leggen tussen en contact onderhouden met opdrachtgevers, collega’s en stakeholders, zoals gemeentes en provincies.
Samen zijn we één

Het team bestaat uit dertig enthousiaste medewerkers. Waaronder de projectleider, werkvoorbereiders, uitvoerders en voormannen. Samen dragen we bij aan het doel tot een duurzamer Nederland in 2030. Dat doen we met werkzaamheden rondom de energietransitie. We hebben een open cultuur zonder drempels: al je collega’s zijn toegankelijk en staan voor je klaar met hulp of advies.

Dit bieden wij jou
  • Een vast contract.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé.
  • Een werkplekvergoeding om het thuiswerken zo aangenaam mogelijk te maken.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
Dit ben jij

Laat de planning en organisatie van werkzaamheden maar aan jou over. Je gaat gestructureerd, nauwkeurig en proactief te werk. En is er sprake van een spontane gebeurtenis? Dan pas je de planning aan en durf je beslissingen te nemen. Ook samenwerken met collega’s en stakeholders gaat je goed af. Jouw communicatie-skills komen daarbij goed van pas. Daarnaast toon je initiatief en zoek je continu naar manieren om werkprocessen te verbeteren. Verder heb je:

  • Hbo-niveau en een diploma bij voorkeur in een relevante richting. Maar (technische) bedrijfkunde of commerciele economie met affiniteit voor de techniek is zeker ook een optie.
  • Gedreven en leergierig.
Sollicitatieproces

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in