+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Geodesie Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Heijmans industrieel bouwen

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Maak het mee

Jij brengt het werk definitief in beeld en bereid het voor. Dat kan gaan om een wegenbouwproject zoals de aanpassing van de N242 bij Gilze Rijen.

Maar bijvoorbeeld ook om een dijkversterking zoals we die nu doen tussen Gorinchem en Waardenburg. Of de verbouwing van het AMC in Amsterdam. Maar het kan ook een monitoringsvraagstuk zijn of een inmeetklus met ons droneteam.

Jij gaat met de betrokken partijen in gesprek over de eisen. Zijn ze realistisch en interpreteert iedereen ze op dezelfde manier? Daarna vertaal je deze in een maatvoeringplan.

Regelmatig spar je met de (Hoofd)landmeters uit je team over hoe jullie het project aanvliegen. De veiligheid voor onze landmeters en maatvoerders en de kwaliteit van het werk staan altijd bovenaan.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s? Loop eens met ze mee!


Samen zijn we één

De afdeling Geodesie is onderdeel van Heijmans G.EO. Samen met je collega’s van geofysica en explosieven opsporing ben je een meetspecialist. Een specialist die zorgt voor veiligheid, accurate maatvoering maar bovenal voor het benodigde inzicht in boven - en ondergrond. Met behulp van onder andere 3D tooling software bieden we niet alleen inzicht maar vooral ook oplossingen. Heijmans G.EO is een onderdeel van Heijmans Bodem.

Je werkt samen met collega-werkvoorbereiders, een planner en een team van wel 40 landmeters. De leiding is in handen van het MT G.EO bestaande uit twee projectleiders, een projectmanager en een afdelingsleider. Je zit niet alleen op kantoor, maar bezoekt ook projectlocaties of hebt een overleg bij een externe opdrachtgever.

Het is een jong en gedreven team waarin iedereen voor elkaar klaarstaat en verantwoordelijkheid neemt in projecten. Maar er is ook plaats voor een geintje op zijn tijd.

Behalve de borrels met kerst en de bouwvak, organiseren we twee keer per jaar de GEO dag op een leuke externe locatie waar we met het hele team van 68 mannen en vrouwen samenkomen om te praten over inhoudelijke thema’s van techniek maar ook algemene thema’s zoals veiligheid, sociale veiligheid en duurzaamheid.

Dit bieden wij jou
  • Een tijdelijk contract voor de duur van 6 maanden (geen proeftijd), met de bedoeling je aan het einde van de contractduur een vast contract aan te bieden.
  • Een prettige werksfeer: als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
  • Een warm welkom: je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject. Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.
  • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
  • Een goede balans tussen werk en privé: je werkt bijvoorbeeld zo goed als niet in de avond, nacht of weekenden.
  • Een laptop en smartphone, en voor een zachte prijs zelfs de allernieuwste.
  • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw.
Dit ben jij

Je werkt procesmatig en gestructureerd aan elk project. Daarbij gebruik je jouw goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Als een eis van een opdrachtgever niet uitvoerbaar is, denk jij mee over een passende oplossing. Soms moet je daarvoor standvastig handelen. Verder heb je:

  • Minimaal een mbo 4-diploma of affiniteit met Geodesie en minimaal vijf ervaring in het vakgebied.
  • Een rijbewijs B.
Solliciteer

Je ziet met regelmaat trotse gezichten wanneer we weer een stukje Nederland hebben gebouwd. Die trots noemen we ons gele hart. Zie je nieuwe kansen of mogelijkheden?

Eerst weten hoe jouw sollicitatieproces eruit ziet?


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in