+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rosmalen.
Laad meer vacatures

Ervaren KRMT of RM met passie voor makelen Rosmalen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

2B Connected

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling

Vacatureomschrijving

Jij hebt al enige ervaring als makelaar wonen en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Je leeft en woont in ons werkgebied dat reikt van Oss tot aan Vught, met als kerngebied Rosmalen en ’s-Hertogenbosch. Je hebt een enorme gunfactor en een groot netwerk doordat je super sociaal bent. Je houdt ervan om het overzicht te houden en werkt nauwkeurig én zelfstandig. Je kunt verbinden en creëert een teamgevoel. Verder ben je van top tot teen commercieel, ben je integer en heb je inspirerend vermogen.

Met je eerste kop cappuccino in de hand begroet je je collega’s en ga je van start. Het kantoor is volop in beweging dus het belooft weer een afwisselende dag te worden met heerlijk volle agenda. Je bent er klaar voor en hebt je top voorbereid op de bezichtigingen die je zelfstandig uitvoert. Je zorgt met jouw energievolle uitstraling en klantgerichtheid dat onze klanten zien dat wij begrijpen dat onze klanten met één van de grootste beslissingen in hun leven bezig zijn. Wat gaaf dat jij degene bent die daar een steentje aan mag bijdragen! Dat doe je op een persoonlijke en integere manier die daadwerkelijk toegevoegde waarde levert. Na de bezichtigingen heb je direct contact met de opdrachtgever om de terugkoppelingen te verzorgen.

Dan ga je aan de slag met het opstellen van de koopovereenkomst, spar je even met je marketing collega over een paar leuke posts en zet je een te koop bord bij die prachtige woning die we nieuw in de verkoop hebben. Tijdens een kort en efficiënt overleg met je collega’s ben je daadkrachtig genoeg om aanpassingen door te voeren en bent niet bang zaken te veranderen als je denkt dat het anders kan. Kwart over vijf: De dag is voorbij gevlogen al kan het zomaar zijn dat je vanavond nog een afspraak hebt of een telefoontje moet plegen. Sommige dingen kunnen nu eenmaal niet tot morgen wachten.


Wat breng jij als Ervaren KRMT of RM met passie voor makelen

- het uitvoeren van bezichtigingen;

- het voeren van onderhandelingen (mits KRMT of RM);

- het schrijven van verkoopteksten;

- het opstellen van koopovereenkomsten;

- in verkoopname van nieuwe woningen (mits KRMT of RM);

- het genereren van nieuw aanbod door middel van diverse acquisitievormen;


Wat bieden wij vanuit 2B Connected

Op basis van jouw ervaring doen wij een salarisvoorstel met bonusregeling waaruit blijkt dat we jou graag willen hebben. Hopelijk houd je van vakantie want we bieden je maar liefst 30 vakantiedagen per jaar! Je ontvangt een laptop, een telefoon én een auto van de zaak je hebt dus ook recht op pensioen en andere voordelen. Salaris ligt rond de € 3300,- op basis van 40 uur in de maand. De bonus kan oplopen tot maximaal 6 maand salarissen.



Bedrijfsomschrijving

2B Connected is een werving en selectie specialist binnen het vakgebied van de makelaardij, hypotheekadvies en acceptatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in