+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Gastvrouw of gastheer – oproep - De Eigenwaard, Rossum, Gelderland Rossum (GE)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.156 - € 2.616 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Ben jij op zoek naar een betekenisvolle baan waarin jij als gastvrouw / gastheer hét verschil kan maken en wil je deel uitmaken van een hecht en professioneel team? Kom dan werken bij Santé Partners, woonzorgcentrum de Eigenwaard in Rossum!

Gastvrouw / gastheer – oproep - De Eigenwaard, Rossum, Gelderland
Op oproepbasis

Jij als gastvrouw / gastheer...
kan een functie met veel flexibiliteit en eigen initiatief verwachten. Iedere dag is weer anders en daardoor erg afwisselend. Daarnaast doe je werk waar je gelukkig van wordt. Heb jij affiniteit met mensen met dementie en weet jij een lach op iemands gezicht te toveren, dan moedigen wij jou aan om verder te lezen. In een functie als gastvrouw/gastheer heb je enerzijds oog voor het welzijn van onze bewoners en ben je bezig om huiselijke activiteiten te ondernemen. Anderzijds voer je huishoudelijke taken uit, maar begeleid je ook bewoners met bijvoorbeeld de toiletgang of een wandeling in de tuin. Naar gelang de behoefte van de bewoners en het team, spring jij in op verschillende facetten. Van jou wordt verwacht dat je af en toe een boodschapje doet en de keuken en woonkamer op orde houdt. Daarnaast verzorg jij de maaltijden en help en ondersteun jij cliënten met eten en drinken.

Jouw nieuwe werkplek
Werken bij de Eigenwaard betekent werken in een hecht, warm en vakkundig team van bevlogen collega’s en vrijwilligers. We respecteren elkaar en vinden het erg belangrijk dat je jezelf kunt zijn. We hebben geduld met onze bewoners en elkaar en stimuleren dat je werkt vanuit je hart. We kennen elkaar goed en staan met raad en daad paraat! Onze kleinschalige verbouwde woonzorglocatie is prachtig gelegen in Rossum, vlak aan de dijk.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €2.156,- en €2.616,- schaal FWG 15 (cao VVT)
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • ruim zes weken vakantie
  • reiskostenvergoeding volgens de cao
  • pensioenregeling

Jouw inbreng
Voor deze vacature breng je mee:

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau; dit betekent niet dat je een MBO opleiding hoeft te hebben afgerond maar wel dat je verantwoordelijkheden kunt en wil dragen; je kennis over dementie eigen kunt maken en dat je overzicht kunt houden en de rust kunt bewaren.
  • Je hebt ervaring met woonzorgcentra of kleinschalig wonen
  • Je wordt blij van mensen en werkt graag met hen
  • Je hebt affiniteit en ervaring met mensen met dementie
  • Je houdt van koken en gezellige activiteiten

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise. Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment.

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privé zijn erg belangrijk. Wij ondersteunen je hierbij en kijken samen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen.

Informatie en sollicitatie
Word jij onze nieuwe collega in deze veelbetekenende functie? Solliciteer dan via de ‘direct solliciteren’ button!

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mieke van Dijk, Locatiemanager, 06-53627871. Meer informatie over de sollicitatieprocedure? Bel, app of mail naar Cheyenne van de Spreng, Adviseur Recruitment.  

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens. Voor nieuwe medewerkers stellen we een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in