+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Culemborg.

Gastvrouw/gastheer - Elisabeth Hof Culemborg Culemborg

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Santé Partners

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.156 - € 2.616 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Begin je dag met het verwelkomen van onze bewoners bij De Elisabeth Hof in Culemborg. Als gastvrouw/gastheer maak je elke dag speciaal. Je brengt vreugde en helpt bij het creëren van huiselijke sfeer. Samen met een hecht team zorg je voor de bewoners. Je maakt niet alleen de lekkerste maaltijden, maar biedt ook een luisterend oor en organiseert gezellige activiteiten. In deze rol maak je echt het verschil. Plus, je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen via onze Santé Academie. Benieuwd naar de uitdagingen die jou te wachten staan? Lees verder en ontdek meer.
 

Volledige vacaturetekst

Het begint al licht te worden als je dienst om 8.30 uur start bij De Elisabeth Hof in Culemborg. De eerste bewoners zijn net wakker geworden en je zegt ze vrolijk een goedemorgen en gaat alvast lekker koffie voor ze zetten en de ontbijttafel dekken. De collega’s van de zorg zijn al druk bezig om de bewoners klaar voor de dag te maken. Zodra de bewoner klaar is voor de dag verschijnt deze bij jou aan de ontbijttafel, daar maak jij het ontbijt klaar en maakt een gezellig praatje met de bewoner en de dag kan starten…

Gastvrouw/gastheer - Elisabeth Hof Culemborg
oproepbasis, veelal doordeweeks

Jij als gastvrouw/gastheer in Culemborg…
stel je voor: je betreed elke keer een wereld vol mogelijkheden, waar geen dag hetzelfde is en avontuur om elke hoek wacht. Als gastvrouw/gastheer ben je de stralende zon in het leven van onze bewoners. Je maakt niet alleen hun dagen helderder met een warme glimlach, maar je bent ook de drijvende kracht achter huiselijke activiteiten en gezellige momenten. Van het delen van verhalen tot het genieten van een ontspannen wandeling in de tuin, jij bent er om te zorgen voor een glimlach op hun gezicht en een sprankje vreugde in hun dag. Maar dat is niet alles; als veelzijdige teamspeler pak je ook huishoudelijke taken op, terwijl je altijd klaarstaat om een helpende hand te bieden waar nodig. Je maakt de lekkerste maaltijden voor hen en ondersteunt bij het eten. Kortom, in deze rol ben jij de held die het verschil maakt, en wij nodigen jou uit om deel te worden van ons inspirerende team en samen met ons een wereld van geluk te creëren.

Jouw nieuwe werkplek
De Elisabeth Hof is een warme, huiselijke omgeving waar 32 mensen met dementie thuis zijn. We werken in kernteams van 8 bewoners, geleid door zorgmedewerkers en gastvrouwen- en heren die samenwerken als een hecht team. Bij ons draait alles om bewonersgerichte zorg, waarbij we elke individuele bewoner koesteren en hun unieke behoeften centraal stellen. We willen niet alleen een woonruimte te bieden, maar een echt thuis, waar warmte en zorg samenkomen om een veilige en liefdevolle omgeving te beiden. Je diensten zijn maximaal 5,5 uur achter elkaar. De ochtenddienst start om 8.30 uur en de middagdienst begint om 16.00 uur of 17.00 uur. Welkom bij de Elisabeth hof, waar elke dag een nieuwe kans is om samen te bouwen aan een betekenisvolle toekomst voor onze bewoners.

Jouw arbeidsvoorwaarden (o.b.v. 36 uur)

  • een bruto maandsalaris tussen de €2.156,-en €2.616,- schaal FWG 15 (cao VVT)
  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • 8% vakantiegeld
  • ruim zes weken vakantie
  • reiskostenvergoeding volgens de cao
  • pensioenregeling

Er zijn diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Santé Academie

Wie ben jij…

  • Je hebt hart voor de zorg.
  • Je wordt blij van mensen en werkt graag met hen.
  • Je hebt affiniteit of ervaring met mensen met dementie.
  • Je houdt van koken.

Samen sterk met Santé Partners
Samen maken wij het verschil, elke dag opnieuw. Jij als professional weet als geen ander wat er speelt. Bij Santé Partners vertrouwen we dan ook op jouw expertise.
Je krijgt de vrijheid en verantwoordelijkheid om samen met je collega’s, cliënt en andere betrokkenen de juiste ondersteuning te bieden, op het juiste moment.

Jouw professionele ontwikkeling en een goed evenwicht tussen werk en privézijn ergbelangrijk. Wij ondersteunen je hierbij enkijkensamen waar jij blij van wordt en wat je nodig hebt, zodat jij kunt doen waar je goed in bent. Door onze krachten te bundelen, zowel binnen als buiten Santé Partners, geven we kleur aan het leven van mensen.

Informatie en solliciteren

Zie jij jezelf in deze functie bij Santé Partners, dan is deze vacature zeker geschikt voor jou! Heb je inhoudelijke vragen, neem dan contact op met locatiemanager Ilja Rodermans (06-13688611). Vragen over het sollicitatieproces? Bel of app met Lea van Heun, adviseur recruitment.

Bij Santé Partners krijg je in je dagelijkse werk te maken met vertrouwelijke gegevens en vaak kwetsbare cliënten. Voor alle nieuwe medewerkers stellen we daarom een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht en is dit onderdeel van de aanstellingsprocedure.

Santé Partners zoekt graag zelf haar kandidaten. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in