+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Gastvrouw of gastheer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

De Mandemakers Groep

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 37 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze rol bij Brugman Keukens & Badkamers ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten. Jouw warme welkom en oprechte interesse maken het verschil. Je luistert naar hun wensen, laat ze de laatste trends zien en koppelt ze aan de juiste persoon voor advies. Door jou voelen klanten zich speciaal en komen ze graag terug. Je werk is belangrijk voor de tevredenheid van klanten. Dit is jouw kans om met jouw enthousiasme en klantgerichtheid echt iets bij te dragen. Lees door en ontdek waarom deze functie jouw volgende carrièrestap kan zijn.
 

Volledige vacaturetekst

“Wauw!” Dat is wat klanten denken zodra jij ze welkom heet in de Brugman-showroom. Dankzij jouw enthousiasme voelen klanten zich gehoord, gezien en geholpen. En met jouw klantgerichte houding lever je een belangrijke bijdrage aan de klanttevredenheid van De Mandemakers Groep. Dat doe je goed! Meer weten over deze toffe functie? Lees dan snel verder en solliciteer direct als gastvrouw of gastheer.
 


Wat ga je doen bij Brugman keukens & badkamers?

Brugman Keukens en Badkamers - onderdeel van De Mandemakers Groep - is al meer dan 50 jaar dé specialist in keukens, badkamers, tegels en vloeren. Trouw, eigenzinnig en warm zijn kernwaarden van de formule. Die waarden passen helemaal bij jou. Want als klanten de showroom binnenstappen geef jij ze met jouw grote glimlach een warm welkom. Met oprechte interesse inventariseer je hun wensen en trots laat je de showroom vol trends en wooninspiratie zien. Je hebt goed geluisterd waardoor je klanten passend advies geeft en koppelt aan de juiste verkoper. Dankzij jouw inzet voelt de klant zich welkom en zorg je voor goede mond-tot-mondreclame. Lekker bezig! Jij:

  • Heet onze klanten welkom in de showroom
  • Weet de klantwensen direct te achterhalen en verwijst klanten door naar de juiste verkoopadviseu
  • Verzamelt klantgegevens, zodat we onze klanten ook een volgende keer weer optimaal kunnen helpen


Gevraagd

De perfecte gastvrouw of gastheer is natuurlijk klantgericht en heeft een passie voor trends, keukens en sanitair. Jij gaat goed en flexibel om met de druk in een commerciële omgeving. Verder:

  • Heb je mbo 4-werk- en denkniveau
  • Ben je beschikbaar om te werken in weekenden en op feestdagen
  • Heb je ervaring of affiniteit met persoonlijk klantcontact


Aanbod

Bij Brugman Keukens en Badkamers kun je rekenen op de allerleukste collega’s. Jullie zijn één team met één taak en dat voel je aan de werksfeer. Bovendien onderscheidt jouw werkplek zich door keukens die ook écht te gebruiken zijn voor demonstraties. Leuk voor de klant, maar natuurlijk ook voor jou! Want hier mag jij zelf ook kokkerellen: een lekkere lunch voor collega’s of koekjes voor de klanten. Daarnaast krijg je:

  • Doorgroeimogelijkheden naar bijvoorbeeld verkoper
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in