+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Project Engineer / Coördinator Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit zijn je belangrijkste taken

Als Project Engineer bij onze opdrachtgever heb je een coördinerende rol in een projectteam dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor de engineering, inkoop, montage en functioneel testen van de verkochte toevoer-, doseer- en sorteersystemen. Voor de aan jouw toegewezen projecten ben je als Project Engineer dagelijks bezig met het monitoren en coördineren van de verschillende projectfases waarbij je controleert of deze binnen de gestelde planningen en budgetten blijven. Voor je projectteam ben jij het dagelijkse aanspreek- en informatiepunt en zorg je voor de verdeling van de werkzaamheden en informeer je hen over de actuele zaken. Zelf stem je met de verantwoordelijke Projectmanager de actuele voortgang en de financiële status af en indien nodig escaleer je potentiële risico’s. Je werkt vanuit het team Project Engineering die bestaat uit circa 6 Project Engineers die allen hiërarchisch aangestuurd worden door de Teamleider Project Engineering.
Werkzaamheden
Functioneel coördineren, motiveren en stimuleren van een projectteam van engineers uit verschillende disciplines.
Je zorgt voor de uitwerking van de detailplanning en de urencalculatie.
Je controleert en bewaakt de kosten, voortgang, urenbesteding, planning en eventuele issues gedurende verschillende fases van het project en bespreekt dit regelmatig met je projectteam.Je zorgt samen met de verantwoordelijke Project Manager voor goede communicatie binnen en buiten je projectteam.
Je zorgt voor een juiste afstemming en informatieverzameling voor de verantwoordelijke Project Manager, de afdeling Inkoop en de afdelingscoördinatoren.
Opzetten en bijhouden van de projectadministratie en rapportages voor de aan jouw toegewezen projecten, zoals de resourceplanning, berekeningen en verwerkingen in ons ERP systeem ISAH.
Je ondersteunt de Projectteamleden waar mogelijk bij projectvraagstukken.


Hier kom je te werken

Onze opdrachtgever ontwikkelt geavanceerde systemen voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers. Deze systemen worden ontworpen, geassembleerd en op locatie in bedrijf gesteld. Het tot stand brengen van deze complexe mechatronische systemen is een uitdagend en multidisciplinair proces. Onze opdrachtgever is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij hun alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Middels interne en externe trainingen zorgen zij dat je technische product- en systeem kennis op peil blijft.


Dit krijgt je ervoor terug

Onze Opdrachtgever is een gezonde en groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij ons alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Middels onze eigen Academy zorgen we dat je jezelf kunt blijven ontwikkelen en je kennis op peil blijft.
Daarnaast volgen wij de cao metalectro en bieden we je een goed pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een reiskostenvergoeding en een goed pensioenfonds. Een goede werk-privébalans vinden wij belangrijk en daarom hanteren wij flexibele werktijden.


Dit heb je nodig

HBO werk- en denkniveau.
Een afgeronde technische studie zoals Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
Aantoonbare ervaring in het inhoudelijk begeleiden van projecten in de sector mechatronica of werktuigbouw.
Analytisch vermogen en helikopterview. Je bent sterk in het bepalen van prioriteiten en de inzet van mensen en middelen.
Een heldere manier van communiceren waarbij verwachtingen gemanaged worden.
Een positieve instelling waarmee je ook mensen in beweging kunt krijgen en aandacht is voor de sfeer in je projectteam.
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in