+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectmanager Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

SASJA careers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.900 - € 5.400 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Dit zijn je belangrijkste taken

Als specialist in machinebouw voor de biscuitbranche exporteren we onze producten dan ook over grote delen van de wereld. Jij bent als Projectmanager voor collega’s én voor onze klanten het aanspreekpunt voor meerdere projecten met een budget van een ton tot wel €15 miljoen. In overleg met je collega-Projectmanagers kijk je welke uitdagende projecten het beste bij jou passen en je gelijktijdig kunt oppakken.

Vanzelfsprekend is het jouw taak om de haalbaarheid van projecten te beoordelen op punten als prijs, kwaliteit, levertijd en technische informatie en de voortgang van projecten te bewaken. Vaak werk je aan klant specifieke oplossingen die we voor het eerst toepassen. Lopen zaken anders dan gepland, dan zorg jij voor begrip bij de engineers en weet je de klant mee te nemen in beslissingen en oplossingen. Wat je functie extra leuk maakt? De kritieke delen van de machines bouwen we inhouse. En zowel bij de kick-off als de oplevering van een project ben je aanwezig bij de klant op locatie. Zo maak je de ontwikkeling van onze producten van dichtbij mee en zie je de machines in actie.


Hier kom je te werken

Onze opdrachtgever ontwikkelt geavanceerde systemen voor het transporteren, inspecteren en beladen van allerlei soorten biscuits en crackers. Deze systemen worden ontworpen, geassembleerd en op locatie in bedrijf gesteld. Het tot stand brengen van deze complexe mechatronische systemen is een uitdagend en multidisciplinair proces. Onze opdrachtgever is een gezonde en hard groeiende organisatie, waar kennisopbouw en innovatiekracht kernwaarden zijn. Je krijgt bij hun alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Middels interne en externe trainingen zorgen zij dat je technische product- en systeem kennis op peil blijft.


Dit krijgt je ervoor terug

Een goed aanvangsalaris tussen € 3.900,- en € 5.400,- bruto per maand op basis van 40 uur. Uiteraard bieden wij hierin ruimte voor groei.
27 vakantiedagen en 13 adv-dagen.
Een baan waarbij je jezelf snel kunt ontwikkelen tot een zelfstandige Projectmanager met brede kennis van onze projecten.
Een ruime moderne werkomgeving met een goede werk-privébalans: je krijgt de ruimte om je werktijden flexibel in te delen en wanneer je volwassenheid toont in je werkzaamheden bieden wij de mogelijkheid om in overleg gedeeltelijk thuis te werken.
In- en externe trainingen en presentaties, met diverse thema's zodat je je ambities kunt nastreven en je kennis voortdurend op peil houdt.
Een reiskostenvergoeding.


Dit heb je nodig

Plannen en organiseren, laat dat maar aan jou over. Dat een dag dan toch anders loopt door onverwachte issues, maakt voor jou het werk alleen maar afwisselender en uitdagender. Ook als de druk hoog is, bewaar jij de rust met oog voor de wensen van de klant. Jouw sterke communicatieve vaardigheden en besluitvaardigheid komen daarbij goed van pas. En met een helicopterview houd je het overzicht. Bovendien vind je het leuk om internationaal te reizen.
Een afgeronde hbo- of universitaire opleiding in de richting werktuigbouwkunde, mechatronica of Technisch bedrijfskunde
Je hebt ervaring in een soortgelijke functie binnen een productie- of machinebouwomgeving. Of in ieder geval het technisch inzicht om op hoofdlijnen te begrijpen hoe machines werken en om te kunnen sparren met de klant en jouw collega’s over issues en oplossingen.
Je hebt kennis van en/of ervaring met projectmatig werken.
Goede communicatieve skills in het Nederlands en Engels.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in