+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Bedrijfsinstructeur 1 Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Keuzes maken die bij jou passen om met energie aan het werk te gaan, bijvoorbeeld door een volgende stap in je carrière. Bij Stedin is het mogelijk. Door het beste uit jezelf te halen, maken we met elkaar werk van de energietransitie. Om goed in te spelen op de energievraag van morgen is goed personeel nodig. Zo zorgt de Stedin Academie voor omscholing en bijscholing en zorgen wij ervoor dat er voldoende gekwalificeerde collega's aanwezig zijn voor de toekomst.

We bieden opleidingen en trainingen aan speciaal ontwikkeld en toegespitst op de werkzaamheden van onze medewerkers. Hierbij kun je denken aan veiligheidsopleidingen (normen), technische opleidingen (vakmanschap), maar ook aan opleidingen die helpen bij het (beter) leren beheersen van de systemen en processen. Al het technische personeel wordt door de Stedin Academie opgeleid. En daar maak jij je impact als bedrijfsinstructeur. Gaaf toch?

Je beschikt over de specifieke kennis, met het specialisme op laag- en middenspanning, die je overdraagt aan de andere Stedin medewerkers. Jij leidt Stedin technici op in het bedienen en veiligstellen, maar ook in vaardigheden als storingen lokaliseren en gebruik van meetapparatuur. Je geeft examentrainingen en administreert de resultaten van de cursisten. Veilig werken vormt de basis en daarom geef jij ook veiligheidsinstructies aan de collega’s. Jij zorgt ervoor dat alle trainingen en cursussen aansluiten op actuele ontwikkelingen. Je zet je expertise in bij diverse werkgroepen. Jij maakt impact op het leerproces van (toekomstige) collega’s. Dat past helemaal bij jou.



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Je bent bekend met de geldende instructies en kunt die helder uitleggen en toelichten. Je weet hoe je een brug moet slaan tussen theorie en praktijk en volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied op de voet. Je bent op een punt in je carrière aangekomen dat je jouw kennis en ervaring wilt overbrengen. Zo werk jij ook aan jouw eigen ontwikkeling. Je bent niet bang om mensen op hun gedrag en werk aan te spreken. Je werkt van nature volgens vastgelegde procedures. Je bent een gedreven professional met een resultaatgerichte instelling. Dit wordt bij ons niet alleen gewaardeerd, maar ook beloond. 

Wat jou verder onze bedrijfsinstructeur maakt? Dat lees je hier.

  • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau en je bent in het bezit van een relevant diploma.

  • Je bent in het bezit van een BEI BLS/BHS WV-aanwijzing.

  • Je hebt minimaal 4 jaar kennis en ervaring in het werken van onze E-netten.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Vanaf dag één maak je onderdeel uit van de Stedin Academie. De plek waar ontwikkeling centraal staat! Het team bestaat uit 5 kundige instructeurs. Soms ook echte vakidioten. Op de andere locaties van Stedin zijn ook instructeurs aan het werk. We investeren in de ontwikkeling van medewerkers en het kennen van de regels en richtlijnen. Jij daagt ons ook weer uit om de lat hoger te leggen. Dat doe je onder andere met jouw lef en durf om dingen anders te bekijken en dat bespreekbaar te maken. Verder hebben wij naast hard werken ook tijd voor humor en gezelligheid.


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waarbij je voorop loopt in de energietransitie!? Dat doe je met de knop 'solliciteren'. Je kunt jouw CV en motivatiebrief hier direct uploaden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Wie je ook bent, wat je ook doet, bij ons ben je welkom. Jouw kwaliteiten en krachten is waar wij naar op zoek zijn. Want als je jezelf bent, werkt het net wat beter. Doe je mee?  

Wie weet spreken we elkaar snel!

Met Ed Rutjens, corporate recruiter via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of stuur me een appje zodat we bijvoorbeeld even een goed moment kunnen afstemmen om te bellen. Dat kan via het telefoonnummer 0625157968. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Jan Wolters, misschien wel jouw toekomstige leidinggevende, via 0622979377 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Om jou beter te leren kennen zullen een pre employment screening en een

assessment onderdeel zijn van de werving- en selectieprocedure

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in