+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur in opleiding Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Stedin

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Werk waar je trots op kan zijn
Dit ga je doen

Jouw ideale baan? Een baan met uitdagend en divers werk, waar je altijd blijft leren en groeien. Maar ook waar je met jouw creativiteit de oplossing biedt voor de uitdagingen van morgen en een directe bijdrage levert aan een van de grootste uitdagingen ooit: de energietransitie. Had jij gedacht dat dit allemaal hoorde bij het werken als monteur in opleiding bij Stedin? Dat dit niet te mooi is om waar te zijn en dat je daar echt niet technisch voor hoeft te zijn, vertellen we je graag hieronder.

Monteur in opleiding – het past beter bij je dan je denkt
Divers en blijven groeien: als monteur in opleiding voor jou de ideale combinatie tussen lekker aan het werk zijn en verder leren. Geen 40 uur aan de slag? Geen probleem, want wij maken graag samen met jou een opleidingsplan dat bij jou en jouw persoonlijke situatie past!

Hoe de opleiding (en de ideale combinatie met werk) eruit ziet?

Je start samen met collega monteurs in opleiding in een klas en je wordt begeleid door een technisch studiecoach (handig voor al je opleidingsvragen!).

  • In de eerste 3 maanden van jouw leerwerktraject word je samen met je klas opgeleid tot zelfstandig monteur voor de meterwisselingen.

  • Daar krijg je direct jouw eigen (elektrische) bedrijfsbus voor zodat je bij mensen thuis aan de slag kan met verschillende opdrachten. Bijvoorbeeld voor het verzwaren van een elektra-aansluiting, zodat jouw klanten een laadpaal of zonnepaneel aan kunnen sluiten. Of je werkt aan het vernieuwen van het gasnet, zodat we klaar zijn voor de toekomst.

Heb je het onder de knie en ben je klaar voor de volgende stap? Dan start je met de opleiding voor eerste monteur.

  • Twee dagen in de week zijn gereserveerd voor studie en opleiding: theorieles op een regionaal opleidingscentrum (ROC) en praktijkles op onze eigen Bedrijfsschool. Jij kiest hoe jij werkt aan (en voor) de toekomst: als eerste monteur laagspanningsdistributie of eerste monteur gas, water en warmte. In de opleiding kies je 1 van deze richtingen.
  • De andere dagen ga je aan het werk onder begeleiding van ervaren monteurs. Zo leer jij on the job de kneepjes van het vak en is geen werkdag hetzelfde. De ene dag monteer en installeer je de meterkast, de andere ben je bezig met het graven en saneren van een hoofdkabel of -leiding of in een verdeelstation. En waar je werkt? Ook dat is elke dag anders!

Neem eens een kijkje in de werkdag van Christa, onze collega en monteur nettendienst:



Gevraagd

Jouw sterke punten
Worden we blij van

Wat onze monteurs in opleiding gemeen hebben? Ze werken graag met hun handen, zijn creatief, denken in oplossingen en willen het naadje van de kous weten. Wist je dat de monteurs die jou voorgingen vaak uit de meest uiteenlopende werk- en opleidingsachtergronden komen? Zo hebben we collega’s die bijvoorbeeld kunstenaar, schoonheidsspecialist, makelaar of supermarkt manager zijn geweest. Een technische achtergrond is dus niet nodig!

Wat je wel heel goed voor het leer-werktraject kunt gebruiken:

  • Een vmbo gl/tl of havodiploma

  • Een rijbewijs, zo rij je straks namelijk direct weg in jouw bedrijfsbus

  • Zin om aan de slag te gaan en een goede start (want dat is het halve werk!) te maken. Daarom is het handig als je in de eerste drie maanden van de opleiding geen vakantieplannen hebt. Jij kiest de startdatum van de klas die jou het best uitkomt. De verschillende startdata vind je onder aan deze vacature.

  • Om snel te kunnen schakelen en beschikbaar te zijn, is het ook fijn als je binnen maximaal 30 minuten reisafstand van Rotterdam, Den Haag of Utrecht woont.



Aanbod

Een goed team
Daar hoor je bij

Vanaf dag één maak je deel uit van een groep enthousiaste en gezellige collega’s. Waar je samen en van ervaren collega’s leert, maar waar je ook de ruimte krijgt om zelfstandig je mouwen op te stropen. Wat jouw team verder kenmerkt? Altijd toegewijd en zorgvuldig aan het werk, want veiligheid is bij ons heel belangrijk.
 

Meteen al een blik achter de schermen werpen en een voorproefje krijgen van de sfeer of het echte werken bij Stedin? Onze collega Amandina vertelt je graag over haar werk en ervaring in deze video:


Nu reageren
Laten zien wat je in huis hebt

Zin in deze baan waar je voorop loopt in de energietransitie? Genoeg te doen bij Stedin!

Doe jij ook mee? Dit kan heel eenvoudig met de knop 'solliciteren' en je kunt dan direct je CV uploaden. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Onze volgende klassen starten op onderstaande data voor de regio Utrecht en Rotterdam, in welke klas wil jij starten?

  • 28 oktober 2024
  • 6 januari 2025
  • 10 maart 2025
  • 12 mei 2025

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten!? Neem dan contact op met onze recruiter Ed, hij vertelt je er graag meer over en beantwoordt je vragen graag! Hij is bereikbaar op nummer 06-25157968 of per mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Een (pre) employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in