+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Proces Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Edison

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

WAT GA JE DOEN?

Ben jij een gedreven procesengineer met passie voor innovatie en integrale samenwerking? Of wil je dit graag leren? Dan komen wij graag in contact! In deze analytische en uitdagende rol ben jij de verbindende schakel binnen diverse projectteams. Je bewaakt het proces en draagt bij aan de kwaliteit van UAV-GC contracten en bouwteam projecten. Je vertaalt klantwensen naar technische oplossingen en zorgt voor een optimaal projectproces.

Je past de werkwijze toe, stelt eisen en plannen op en creëert duidelijke structuren. Je bent praktisch en communicatief sterk, met een scherp oog voor risicomanagement. Afwijkingen en risico's signaleer je vlot en deel je actief. Eigen inbreng en optimalisaties zijn welkom, en je werkt nauw samen met bouwkundige en installatiekundige projectleiders.

Je hebt de kans om een bloeiend bedrijf (verder) op te bouwen en een nieuwe vestiging vorm te geven. Ben jij klaar voor deze uitdaging en wil je kansen grijpen in een dynamische omgeving? Dan is dit de juiste plek voor jou!


WAAR GA JE WERKEN?

een team dat gedreven is!

Het bedrijf is plat en informeel, tegelijkertijd enorm innovatief, ambitieus en projectgestuurd. Daarbij heeft het een verfrissende blik op projecten in de utiliteit, zo werken de bouw- en installatie medewerkers letterlijk bij elkaar in de teams. De focus van dit bedrijf ligt op utiliteitsprojecten. Nieuwbouw, transformatie, renovatie of restauratie, alles is mogelijk bij hen! De projecten hebben een omvang van minstens 5 miljoen.

In de organisatie draait het om teamwork en samen de meest gave projecten te realiseren. Ze werken echt in harmonie, waar bouw en installatie naadloos samengaan. Geen stijve pakken en afgesloten kantoortjes. Met nog 110 collega's verdeeld door de hele organisatie, voel je je snel op je plek!

Bij Edison werken we nauw samen met onze relaties om voor jou de optimale uitdaging te vinden. Wij bieden persoonlijke begeleiding, een ontwikkeltraject om vaardigheden te verbeteren en ambities te realiseren, voor een succesvolle carrière in de bouwsector.


WIE BEN JIJ?
  • Een enthousiast persoon met de wil om jezelf en de organisatie naar een nog hoger niveau te verbeteren, samen naar de top!
  • Je bent flexibel, onderzoekend, communicatief sterk, zelfstandig en ten slotte een echte teamplayer!
  • Ervaring met UAV-GC is een pré.
  • Je hebt kennis van bouwbesluit en hebt bouwkundige- of installatiekundige kennis.
  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting (bouwtechnische)bedrijfskunde, bouwkunde, installatietechniek of werktuigbouwkunde.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Vrijheid, flexibiliteit en een informele sfeer.
  • Integraliteit en innovatie staat voorop, zonder enig vorm van hiërarchisch belemmeringen. Dit zodat jij jezelf volop kunt ontwikkelen!
  • Een gezellig, gedreven en professioneel team die graag interdisciplinair samenwerkt.
  • We investeren graag in je door scholing en opleidingen t.b.v. jouw ontwikkeling.
  • Een unieke en moderne werkplek waarin alles is ingericht voor flexibiliteit en voor een optimale samenwerking.

MEER WETEN?

Ben je geïnteresseerd geraakt? Solliciteer direct via onderstaande of Neem voor meer info contact op met een van onze consultants via 030 889 7635. Toch niet helemaal de vacature die je zoekt? Kijk dan tussen onze andere vacatures.

Meer weten over Edison? Bekijk onze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in