+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) locatie Groene Kruisweg Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Leliezorggroep (Curadomi)

Gevraagd

  • 32 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.502 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Dit ga je doen

Wij zoeken een eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) voor 32 uur per week.
In de functie van EVV coördineer je het zorgproces van een aantal bewoners door het opstellen, evalueren en eventueel bijstellen van het zorgplan, dit in overeenstemming met de bewoner of diens contactpersoon. Je bevordert en bewaakt de multidisciplinaire uitvoering van het overeengekomen zorgplan. Je schakelt hier voor met de leden van het MDO-team (arts, psycholoog, SPH, teamleider zorg, geestelijk verzorger en overige behandelaren).

Samen met het zorgteam geef jij zorg en begeleiding aan de bewoners. Daarnaast bied je een actieve bijdrage in het optimaliseren van het welzijn van de bewoner. Zo stem je met de coördinerend woonbegeleider af welke activiteiten het beste bij de bewoners van jouw woongroep passen om echt persoonsgerichte zorg te kunnen leveren. Met elkaar zorgen we voor een goede dag voor onze bewoners!


Hier ga je werken

Jij komt te werken binnen Expertisecentrum Slingedael. Slingedael, gevestigd op twee locaties in Rotterdam-Zuid, is een Doelgroep Expertisecentrum (DEC) voor mensen met het syndroom van Korsakov. Wij bieden wonen met zorg, begeleiding en behandeling aan mensen met het syndroom van Korsakov. Daarnaast breiden we onze kennis over Korsakov dagelijks uit door middel van onderzoek. We hebben het predicaat Topcare, wat betekent dat we excellente zorg bieden en onze kwaliteit van zorg voldoet aan de normen van excellente zorg. Dit predicaat biedt ons de mogelijkheid om wetenschappelijk onderzoek te doen, bijvoorbeeld naar de leefomstandigheden en autonomie van bewoners. Zo kunnen we de kwaliteit van leven voor onze bewoners continu verbeteren.

Bij ons zijn onderzoek, onderwijs en zorg onlosmakelijk met elkaar verbonden. De kennis, ervaring en deskundigheid die we opdoen, delen we intern en extern. Dankzij onze excellente zorg vervullen we een landelijke rol als expertisecentrum. Vanuit onze landelijke rol ondersteunen wij regionale expertisecentra en bieden we daarnaast consultatie en advies.


Wij vragen:
  • Je beschikt over het diploma verzorgende IG, aangevuld met een EVV-diploma of je bent bereidt deze aanvulling te halen.
  • Je hart ligt bij de zorg voor Korsakov-cliënten.
  • Iemand die overzicht kan creëren en prioriteiten kan stellen.
  • Jouw positiviteit en enthousiasme uit je dagelijks in je werk en straal je uit naar collega’s. Je beschikt over een flinke dosis humor, empathisch vermogen en verleent zorg vanuit je hart. Je bent het visitekaartje van Slingedael!
Wij vinden het belangrijk dat je onze missie en visie onderschrijft, jij herkent of respecteert de christelijke identiteit van onze organisatie.

Wat wij bieden
  • Werken mét waardering in een deskundig en informeel team waar we er ook voor elkaar zijn.
  • We belonen jouw werk en inzet met een salaris volgens de cao VVT binnen schaal 40 (min. € 2.695,33 - max. € 3.502,58 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek). Deze cao geldt ook voor de overige arbeidsvoorwaarden, waaronder de opbouw van vakantiegeld en de eindejaarsuitkering. Het salaris wordt per 1 oktober verhoogd met 2,5%.
  • We starten met een tijdelijk contract, zo kunnen we samen kijken of deze plek ook echt iets voor je is. Als dat zo is, dan zetten we je contract om naar een vast contract. We gaan hierover graag het gesprek met je aan.
  • Je komt te werken in een organisatie waar werken met waardering hoog in het vaandel staat!
  • De mogelijkheid je verder te ontwikkelen in de zorg mocht hier de wens liggen.
  • Aantrekkelijke voordelen via ons meerkeuzesysteem (MKSA), zoals het inzetten van over-/vakantie uren of vakantiegeld/ eindejaarsuitkering voor belastingvoordeel op producten zoals een tablet, telefoon, fiets, sportabonnement, balansbudget, etc.
  • Toegang tot de personeelsvoordeelwinkel, waar je allerlei producten met hoge kortingen kan kopen.
We kijken uit naar je sollicitatie!

Heb je nog vragen? Bel dan met Timo Erkelens (teamleider) via 06-23938574.
Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met onze afdeling werving. Bel naar 010-2510111, app of mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Het opvragen van referenties en een VOG is een standaard onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in