+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Projectmanager Werktuigbouwkunde Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

GRIP. op werk

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract

Vacatureomschrijving

Wij als GRIP. zijn een detacheringsbureau gevestigd in Capelle a/d IJssel. Wij detacheren maar eigenlijk belangrijker “wij ontzorgen”. Ons doel is om jou te koppelen aan een opdrachtgever die behoefte heeft aan jouw vaardigheden.

Werklocatie: Rotterdam

Heb jij organisatorisch talent en kun je processen goed coördineren? Weet je hoe je mensen moet inspireren en ben jij in staat om in projectteams de bindende factor te zijn? Dan zijn wij voor op zoek naar jou!

Jouw missie

Als projectmanager werktuigbouwkunde ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verschillende multidisciplinaire projecten tot circa  5 miljoen euro. Deze Projecten komen veelal binnen vanuit onze bestaande onderhoudscontracten in de provincie Zuid-Holland. Je bent voor onze klanten de adviseur om de ( latente) klantvraag te vertalen naar duurzame oplossingen.

Jij bent vanuit de techniek verantwoordelijk voor de installaties en stuurt de werktuigbouwkundige werkzaamheden aan. Je zoekt actief de samenwerking met de collega’s van andere disciplines (elektrotechniek, bouwkunde en meet en regeltechniek) op om samen tot een goed ontwerp en uitvoering(plan) te komen.

In de projectfase komen onder andere de volgende werkzaamheden op jouw pad:

  • Verantwoordelijk voor de inzet van medewerkers binnen de door jou gestelde budgetten;
  • Verzorgen en beoordelen van offerte aanvragen;
  • Uitwerken van meer- en minderwerk, stelposten en het opstellen en bijhouden van periodieke financiële rapportages;
  • Periodiek de voortgang van het project rapporteren aan het management;
  • Naleven van het opgestelde personeels-, arbo- en kwaliteitsbeleid;
  • Contracteren en het contact onderhouden met verschillende stakeholders zoals leveranciers, onderaannemers, maar ook met de opdrachtgever omtrent de voortgang van het project;
  • Tussentijds blijven monitoren en, indien nodig, bijsturen/rapporteren;
  • Verder vinden wij het belangrijk dat je een actieve bijdrage levert aan het optimaliseren van onze processen om op een efficiënte en veilige wijze invulling te geven aan de uitvoering van onze projecten.

Bovenal staat de samenwerking met de disciplines elektrotechniek, bouwkunde en meet en regeltechniek centraal. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat de klant een volledig functioneel pand krijgt opgeleverd met focus op een duurzame exploitatie. Wij zijn opzoek naar echt integraal denkende collega’s.

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar een ijzersterke kandidaat die goed is in het coördineren en organiseren van processen. Je bent een stevige gesprekspartner voor onze opdrachtgever(s). Door jouw stijl van leidinggeven weet je het team te inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen.
Verder verwachten wij minimaal:

  • Hbo-opleiding aangevuld met diverse vakgerichte opleidingen;
  • 5 jaar werkervaring als projectleider of projectmanager binnen de installatiebranche
Jouw werkomgeving

Al sinds 2007 speelt onze opdrachtgever een rol in de volledige levenscyclus van gebouwen. Van advies tot de volledige exploitatie en het onderhoud van een gebouw. Uiteindelijk gaat het erom dat panden en installaties goed functioneren, zodat medewerkers optimaal kunnen presteren en gasten zich welkom voelen. Daarom telt voor ons maar één ding: ‘gebruikers eerst’. Binnen elke opdracht doen we er alles aan om die belofte waar te maken. Alles wat we doen moet onze klant uiteindelijk verder helpen.
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. We denken mee met de klant en houden daarbij de toekomst nauwlettend in het oog.
De kunst van bouwen is meerwaarde leveren voor de samenleving; wij bouwen voor het leven. Waar anderen ophouden, gaan wij door, om de weg te wijzen naar een duurzame toekomst voor ons en toekomstige generaties. Als marktleider zijn we toonaangevend. Onze waarden: duurzaam, inclusief, samenwerkend, betrouwbaar en eigenaarschap stellen ons in staat onze ambities waar te maken. Elke dag opnieuw.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in