+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Commercieel Medewerker Buitendienst – Accountmanager Zuid Holland Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Jess wecan werving, selectie & advies

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.250 p/m

Vacatureomschrijving

Vacature

Ben jij onze steun en toeverlaat voor ons klantenpakket. Leads opvolgen, netwerk onderhouden, communicatief sterk met de juiste sales houding en je weet de behoeften van klant en bedrijf goed in te schatten. Dan ben jij onze nieuwe enthousiaste gedreven collega in de functie als:

COMMERCIEEL MEDEWERKER BUITENDIENST / ACCOUNTMANAGER (fulltime regio Zuid-Holland)

.
In deze mooie functie vertegenwoordig je onze Groep bij bestaande zakelijke contacten en zoek je actief naar nieuwe zakelijke kansen (meestal vanuit aanvragen die al bij ons binnen zijn gekomen). Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het opgestelde verkoopplan, en het voeren van onderhandelingen over prijzen en contracten, en het vastleggen van overeenkomsten. Ook breng je regelmatig verslag uit aan de Commercieel Directeur en weet je als geen ander ons netwerk te onderhouden.

We zoeken een commerciële collega waar we op kunnen bouwen met ervaring in de markt, of de markt graag snel eigen wil gaan maken door middel van ons uitgebreide inwerkproces. We geven je alle tijd en ruimte om te leren, en we omarmen het motto “we winnen of we leren.” Fouten maken mag, dat is hoe we groeien.

.
Wie zijn wij:
Wij zijn een one-stop-shop voor de GWW-sector, groenbedrijven en (semi-) overheid. Met een hecht team aan collega’s en externe samenwerkingen bieden wij ons assortiment aan bestaande uit oa folie, geotechnische oplossingen, kunststof leidingsystemen & (half)fabricaten, drainagesystemen, EPS constructies en producten voor groeiplaatsverbetering Wij zijn een snelgroeiende organisatie met meerdere vestigingen in Nederland en onwijs trots dat we hoogwaardige producten leveren aan onze gewaardeerde klanten. Met onze toegewijde collega’s streven we voortdurend naar groei en succes. Door onze informele en platte sfeer, houden wij onderling de lijnen kort, om vragen aan elkaar te kunnen stellen, of over dingen te brainstormen.

Wat we proberen te bereiken, is het bevorderen van een betere leefomgeving door de huidige uitdagingen met betrekking tot duurzaamheid én aanpassing aan klimaatverandering serieus aan te pakken. Met behulp van slimme innovaties streven we ernaar een pad te banen naar een toekomst waarin we meer herbruikbare materialen gebruiken en de consumptie van grondstoffen verminderen.

.
Wie jij bent

  • Ten minste MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Gedegen ervaring in de sales (van netwerk beheer, opstellen verkoopplannen, commercieel talent tot aan het opvolgen van offertes en uiteraard de aftersales)
  • Zelfstandigheid en flexibiliteit, met de mogelijkheid om eigen afspraken te maken.
  • Ervaring met onze productgroepen in de GWW sector
  • Bereidheid om grotendeels buiten de deur te werken
  • Rijbewijs B

.
Wat wij bieden

  • Een aantrekkelijk salaris tussen de €3.500,- / €4.250,- per maand o.b.v 40 uur
  • Leuke extra’s bij een goed resultaat
  • 27 vakantiedagen
  • Auto, laptop en telefoon
  • Toegang tot onze Academy met een uitgebreid inwerkprogramma en mogelijkheden om je kennis en vaardigheden te verbeteren.

.

Maak jij deze deal samen met ons rond? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en motivatie!

Voor extra informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met Jessica van Bavel 06 2155 7956 – via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Solliciteer direct met cv: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Deze opdracht zal op basis van werving & selectie worden ingevuld. Dat wil zeggen dat je direct op contract komt bij deze opdrachtgever!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in