+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Procesoperator 5 ploegen chemie Vapro B/C Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

EVA Recruitment

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 - € 6.250 p/m
  • 13e maand, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een organisatie waarin je jezelf kunt zijn? Ben je op zoek naar veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om initiatieven te nemen om de organisatie en processen te verbeteren? Dan is deze vacature als Procesoperator in een middelgrote chemische fabriek iets voor jou!

Dit bedrijf kenmerkt zich door een platte, open en directe cultuur. Hierbij creëren ze een werkomgeving waarin samenwerking en ondersteuning centraal staan. Als je hulp nodig hebt, staan je collega's altijd klaar om je te helpen. Het is belangrijk dat medewerkers zich goed voelen en dit bedrijf staat klaar om te ondersteunen als er persoonlijke uitdagingen zijn. Kortom de mens staat op de eerste plaats.

Als Procesoperator in de 5 ploegendienst krijg je de kans om complexe en minder complexe processen aan te sturen. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen op welk niveau je wilt groeien en in welk tempo. Of je nu geïnteresseerd bent in destillatie, mengprocessen, reactoren of verlading, er is voor ieder wat wils. Daarnaast zul je installaties controleren op veiligheid en rendement, kwaliteitsanalyses uitvoeren en verbetervoorstellen doen. Je speelt een belangrijke rol in het behalen van de productiedoelen.

Bij dit bedrijf zijn er volop doorgroeimogelijkheden. Heb je een Vapro B-opleiding en wil je graag je Vapro C behalen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ze investeren graag in medewerkers en bieden trainingen en ontwikkelingsprogramma's aan om jouw vaardigheden uit te breiden.

Bij deze fabriek produceren ze onder andere zout, chloor, natronloog en als een van de weinige fabrieken ook waterstof als bijproduct. De ploegen bestaan uit 13 procesoperators. Hier krijg je de mogelijkheid om door te groeien, van leerlingoperator tot operator 1, 2, 3, senior operator tot aan shift leader. 

Deze chemische fabriek bestaat uit 10 kleinere units, waaronder een controlekamer, utilities, loogindamping, chloorverwerking, waterzuivering, tankenpark, chloorproductie, zoutloods, ketelafdeling en hogedrukafdeling. Je zult werken met electrolysers, waarbij waterstof als bijproduct wordt verkocht. 



Gevraagd

  • Minimaal Vapro B of C, of gelijkwaardig zoals (Algemene) Operationele Techniek, Mbo3 of 4
  • Ervaring in de (petroc) chemie als procesoperator is een pré
  • Gemotiveerde instelling


Aanbod

  • €4800,- tot €6250,- (maandsalaris)
  • 13e maand
  • Individuele verhogingen van 2,5% tot 6% 
  • Jaarcontract
  • Goede reiskostenregeling 
  • Goede pensioenregeling
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Opleidingsmogelijkheden


Bedrijfsomschrijving

Bij dit bedrijf worden diverse producten vervaardigd, zoals zout, chloor, natronloog en (als een van de weinige fabrieken) waterstof als bijproduct. Deze organisatie telt ongeveer 300 medewerkers, waarbij elke ploeg bestaat uit 13 procesoperators. Ze bieden volop doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf. Of je nu begint als leerlingoperator of ambitie hebt om door te groeien naar operator 1, 2, 3, senior operator of zelfs shift leader, er zijn diverse carrièrepaden beschikbaar om je talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen.Verduurzaming is een belangrijk speerpunt. Ze zijn toegewijd aan het opwekken van energie en we zijn momenteel bezig met innovaties op het gebied van waterstof dankzij onze elektrolyser. Bovendien streven ze er voortdurend naar om de productie te verduurzamen en zo min mogelijk belasting op het milieu achter te laten. 
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in