+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider grote projecten Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CAJA

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

We zoeken een ervaren werkvoorbereider voor de grotere en complexere werken voor deze opdrachtgever met meerdere vestigingen. Deze specifieke vestiging springt er uit inzake de vele samenwerkingsvormen, waaronder UAV-GC, D&B, bouwteam en eigen ontwikkelingen. Het draait bij deze rol om vaardigheden als inventiviteit, ondernemerschap, samenwerken, creativiteit en oplossingsgerichtheid.

De projecten in de orderportefeuille zijn voornamelijk woningbouw, zowel grondgebonden als gestapeld, maar ook bijvoorbeeld in de zorg. Uiteraard veel nieuwbouw, maar ook transformatie werken komen voorbij. Voor ieder wat wils!


Profiel

We zoeken iemand met energie, teamspirit en een enthousiaste houding. Uiteraard beschik je over een afgeronde bouwkunde opleiding op MBO/HBO niveau en neem je ervaring mee in de werkvoorbereiding.

  • Je hebt kennis van LEAN, BIM en weet ook welke ontwikkelingen de bouw doormaakt nu en in de toekomst en vind het leuk om dit te volgen.
  • Je bent goed in het plannen en organiseren van jouw project en kan daarin de voortgang bewaken en haalt voldoening uit complexiteit.
  • Je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen, weet de juiste snaar te raken om mensen mee te krijgen en samen te werken.
  • Je voegt waarde toe, als persoon en in je werk, durft te vragen, maar ook te brengen om bijvoorbeeld verbeteringen door te voeren in processen.
Aanbod

Alle ruimte en vrijheid voor ondernemerschap, feedback, een open werkomgeving . Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te (laten) coachen in je ontwikkeling. Persoonlijke aandacht en persoonlijke doelen; iedereen is uniek immers. De arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard marktconform.


Over de organisatie

Bekende aannemer, hoog innovatieniveau, ondernemerschap in alle geledingen, gave projecten waar je je tanden in kunt zetten en voldoening uit kunt halen. Meedenken wordt beloond, positief kritische feedback gestimuleerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in