+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Makelaar / Vestigingsleider (K-)RMT Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Kraai Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Laptop

Vacatureomschrijving

Namens onze opdrachtgever (een NVM makelaar met meerdere vestigingen in Zuid-Holland) zoeken wij Kandidaat en/of Register Makelaars met de instelling van een ondernemer.

“De huidige markt is allesbehalve een reden tot paniek; juist op dit moment liggen de kansen voor het oprapen! Creativiteit, lef en ondernemerschap zijn hierbij de juiste ingrediënten”.

Is dat ook hoe jij tegen de woningmarkt van vandaag aankijkt en zoek jij een werkgever die er precies zo over denkt? En heb jij de ambitie en potentie om als (aankomend) Vestigingsleider de organisatie als geheel naar een (nog) hoger plan te trekken?

Dit NVM kantoor kent haar oorsprong aan de rand van Het Groene Hart in 1980. Inmiddels zijn ze gegroeid naar meerdere vestigingen, waaronder Rotterdam en Den Haag. En groeiende …. want op verschillende plekken staan nieuwe vestigingen in de planning.

Deze groei wordt gerealiseerd met het grootste team, de meeste transacties, maar ook de beste verkoop- en aankoopresultaten. Natuurlijk doen zij hiervoor ook enorm hun best; zij lopen graag voorop, staan nooit stil, zijn gepassioneerd, dagen zichzelf uit en willen alleen het allerbeste voor hun klanten.

Eerlijk is eerlijk: bovenal hebben zij hun succes te danken aan de (trouwe) klanten die hen de opdracht toevertrouwen, die iedere keer maar weer hun huis opruimen voor een bezichtiging, die hun scherp houden met soms pittige vragen, die in het heetst van de strijd hun weer laten zien hoe emotioneel het kopen of verkopen van een huis kan zijn… En die hen uiteindelijk van harte aanbevelen bij hun vrienden en kennissen en hen blij maken met een mooie review.



Gevraagd

Je bent zowel empathisch als commercieel. Je denkt in mogelijkheden en je bent ondernemend. Je kunt zeer goed zelfstandig uit de voeten, maar je vindt het fijn om terug te kunnen vallen op een solide organisatie. Je hebt ruime ervaring in de woningmakelaardij, maar je vindt het ook prettig om te kunnen overleggen c.q. sparren met je collega’s.

Je hebt een K-RMT of RMT-titel én voor jou geldt: “a makelaar never sleeps”.



Aanbod

Wat mag jij verwachten?
  • Een meer dan uitstekend salaris tot € 4.500,-
  • Bonusmogelijkheden
  • Pensioenmogelijkheden
  • Studiekostenregeling
  • Elke dag een heerlijke lunch op kantoor
  • Een persoonlijk ontwikkelplan
  • De allerleukste collega’s mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering
  • EN DE EXTRA’S: een auto, telefoon en laptop van de zaak

Is dit jouw nieuwe functie?

Het team heeft 1 missie; zorgen dat de klanten hen belonen met een dikke 10! Goed luisteren, ruime kennis van het werkgebied en werkelijk alles op alles zetten om voor de klanten huizen te verkopen, te zoeken, te vinden én te kopen vormen hierbij de basis.

Jij bent een echt mensen-mens. Elke dag ga jij met plezier en passie voor je vak naar je werk en zorg je dat je elke klant uiterst tevreden bij de notaris de hand schudt. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woningmarkt, kent je pappenheimers en houdt je oren en ogen open in het netwerk waarin je je begeeft.

Voel jij helemaal bij deze omschrijving, dan kom ik graag met je in contact.
Discretie is uiteraard gegarandeerd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in