+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

SEH-verpleegkundige Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 4.842 p/m

Vacatureomschrijving

Bij een patiënt met ernstige verwondingen zie jij direct de urgentie en handel je doeltreffend. Daarom zoeken wij jou als SEH-verpleegkundige, met vacatures in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg.


Jouw nieuwe baan

Als verpleegkundige op de spoedeisende hulp (SEH) ben je actief op een afdeling die 24/7 beschikbaar is, waar elke dag uniek is. Het kenmerkende van jouw rol als SEH-verpleegkundige is de variatie in situaties, van slachtoffers van uiteenlopende ongevallen tot zorgbehoevenden van diverse specialismen, allemaal in acute en stressvolle omstandigheden.

In jouw functie als SEH-verpleegkundige neem je zelfstandig beslissingen om de zorg voor de patiënt optimaal te laten verlopen. Je bent secuur in het verzamelen van gegevens voor een nauwkeurige diagnose. Als lid van een multidisciplinair team bied je verpleegkundige zorg aan patiënten en draag je bij aan de coördinatie van de spoedeisende hulp. Daarnaast kan het zijn dat je deel uitmaakt van het reanimatieteam, afhankelijk van de SEH waar je werkt.


Jouw nieuwe werkplek

Bij diverse ziekenhuizen en klinieken in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg staan er vacatures voor jou als SEH verpleegkundige open. De locaties zijn over het algemeen goed per OV en per auto bereikbaar.


Wat breng je mee?

Als verpleegkundige op de spoedeisende hulp ben jij de expert die systematisch en methodisch handelt, met het vermogen om doeltreffend op te treden in diverse en dynamische situaties.

Vanzelfsprekend ben jij in het bezit van een diploma verpleegkundige (mbo of hbo) en heb jij de vervolgopleiding tot SEH-verpleegkundige succesvol afgerond. Uiteraard heb jij een geldige BIG-registratie. Het is een pré als je een certificaat TNCC, EPA, ENPC of PEP meebrengt.


Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een contract op uitzend- of detacheringsbasis via BKV voor 24 tot 36 uur in de week. Hoeveel uur precies en op welke dagen: dat bepalen wij samen, zo blijft jouw werk en privé mooi in balans. Er zijn ook mogelijkheden om alleen diensten te draaien. Op basis van jouw ervaringsjaren word jij ingeschaald de cao ziekenhuizen, FWG 55. Dit betekent een maximaal salaris van 4.842 euro bruto bij een fulltime werkweek. 

Een extra voordeel van het werken via BKV, is dat jij (wanneer nodig) een auto mag gaan rijden via BKV. Denk je, ja dit is echt iets voor mij, maar werk je liever op zzp-basis, geef dit dan aan bij Daphne. Zij is te bereiken via onderstaande gegevens.

E-learning
Op Medic Academy heb je toegang tot een grote online bibliotheek met geaccrediteerde modules. Met meer dan 200 verschillende onderwerpen zit er vast iets voor je tussen waarmee jij al je accreditatiepunten zo bij elkaar hebt verzameld. Weer een zorg minder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in