+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Servicemonteur Heftrucks Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Young Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wat ga je doen?

Voordat de dag begint heb jij je als Servicemonteur Heftrucks voorbereid op de klanten die jij die dag gaat bezoeken. Op locatie bij de klant ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van periodieke onderhoudsbeurten, maar ook het opsporen en oplossen van storingen hoort tot jouw takenpakket. Zowel elektrotechnisch als mechanisch kun jij goed uit de voeten. Daarbij is bijscholing natuurlijk altijd mogelijk om jezelf op die manier verder te ontwikkelen. Naast de uitvoerende technische werkzaamheden, breng jij als Servicemonteur Heftrucks ook advies uit naar de klanten toe. Dit overleg je met kantoor en met jouw leidinggevende en op die manier kan jij ook nog een commerciële bijdrage leveren aan jouw werkgever. Je hebt in deze functie veel klantencontact en dat vind je ook leuk. Je bent een echte duizendpoot.


Profiel Servicemonteur Heftrucks

Als jij ervaring hebt als onderhouds- of servicemonteur dan is dat een pré voor de functie van Servicemonteur Heftrucks, maar het is absoluut geen vereiste. Jij hebt een technische MBO-opleiding afgerond op minimaal niveau 2 (denk aan bijvoorbeeld autotechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde), je hebt een hart voor de techniek en gaat geen uitdaging uit de weg. Een VCA-diploma kun je eventueel op onze kosten behalen als je die nog niet hebt behaald. Het is voor de functie van Servicemonteur Heftrucks wel belangrijk dat je communicatief vaardig bent en dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Het geniet de voorkeur als je in de regio Rotterdam woont. Woon jij ergens anders maar lijkt deze functie jou een mooie uitdaging? Dan hebben we door het land heen nog veel meer mooie mogelijkheden.


Bedrijfsprofiel
Onze opdrachtgever is een van de marktleiders op het gebied van interne transportmiddelen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoge intern transportmiddelen is deze opdrachtgever echt een totaalleverancier binnen de interne logistiek. Naast diverse intern transportmiddelen biedt zij innovatieve diensten en goederenstroomoplossingen die wereldwijd succesvol toegepast worden.

Arbeidsvoorwaarden Servicemonteur Heftrucks

In de basis verdien jij als Servicemonteur Heftrucks een heel mooi salaris, gebaseerd op jouw opleidingsachtergrond en jouw werkervaring. Daarbij ontvang jij uiteraard een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 27 vakantiedagen, 13 adv-dagen, een goed uitgeruste bedrijfsauto, telefoon en pda van de zaak. Maar het allerbelangrijkste is dat jij een veelzijdige, zelfstandige en technisch uitdagende nieuwe baan krijgt. Daarin kun jij verder door ontwikkelen en is er de mogelijkheid om gerichte cursussen en opleidingen te volgen. Op die manier blijf jij technisch altijd 'bij' en wordt jij telkens weer opnieuw uitgedaagd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in