+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Tandartsassistent l 16-32 uur l Rotterdam Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Dentalprofs

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.100 - € 2.950 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij als tandartsassistent op korte termijn opzoek naar een leuke praktijk in Rotterdam? Dan zijn wij op zoek naar jou voor 4 dagen per week! Jouw werkdagen zullen de dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag zijn. Je wordt door professionele collega’s ontvangen en zij bieden hulp en ondersteuning als je die nodig hebt. Denk jij patiëntgericht, ben je sociaal en staat voor jou kwaliteit voorop? Dan maken wij heel graag kennis met jou.

De praktijk
Je komt terecht in een team van 13 medewerkers in onze moderne praktijk met vier behandelkamers.
Ons team bestaat uit vier tandartsen, twee mondhygiënisten, vier preventieassistenten, drie tandartsassistenten, één praktijkmanager, één baliemedewerkster en een aantal oproepkrachten voor assistentie en/of aan de balie.



Gevraagd

Werkzaamheden
Met de tandarts werk je echt samen als een team en draag je bij aan de beste behandeling van onze patiënten. Je bereidt behandelingen voor, ontvangt patiënten en administreert de benodigde gegevens in Exquise, maakt foto’s en ondersteunt de omloopassistente waar nodig.
Voor ons is het belangrijk dat je ervaring hebt als stoelassistent, zodat je direct aan de slag kunt gaan. Uiteraard met de nodige ondersteuning van fijne collega’s. Daarnaast spreek je vloeiend Nederlands, schrijf je dat ook uitstekend en spreek je Engels. Even belangrijk is dat je representatief, patiëntgericht en communicatief sterk bent. Om dit rijtje af te sluiten vragen wij flexibiliteit, je bent in staat snel te schakelen, leergierigheid en kun je four handed te werk gaan. Ervaring met Exquise is een pré.


Aanbod

Wat krijg je daarvoor terug?
Een mooi marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, ontwikkelingsmogelijkheden en een veelzijdige functie binnen een gezellig, enthousiast en professioneel team.

Solliciteren
Ben jij de tandartsassistente die wij zoeken, dan zien we uit naar een persoonlijke kennismaking. Mail daarvoor je CV met een persoonlijke motivatie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wijnand van den Berg (Recruiter) tel. 06-415 839 33. We maken graag kennis met jou.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in