+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medisch adviseur - arts Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

BKV

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.350 p/m

Vacatureomschrijving

Verken als arts hier innovatieve oplossingen die welzijn en maatschappelijke betrokkenheid bevorderen. Klinkt dit als dat wat jij zoekt, lees dan verder…


Jouw nieuwe baan

Als medisch adviseur werk je met een diverse doelgroep en beoordeel je medische situaties van cliënten vanuit de GKP. Deze evaluaties voer je uit op verzoek van een consulent van de gemeente. Direct contact met cliënten, zowel tijdens spreekuren als huisbezoeken, staat centraal in jouw functie. Naarmate je meer ervaring opdoet, breidt jouw takenpakket uit naar advisering met betrekking tot de Wmo, participatiewet en / of Wet Inburgering. Kortom, volop kansen voor jouw professionele ontwikkeling!

In deze functie zie jij dus een breed palet aan mensen en ziektebeelden. Je hebt de mogelijkheid om jouw tijd deels flexibel in te delen, passend bij jouw behoeften.


Jouw nieuwe werkplek

Jij gaat aan de slag bij dé sociaal-medische adviespartner van Nederland. Deze organisatie werkt al ruim 50 jaar aan een samenleving waarin iedereen zoveel mogelijk zelf kan meedoen. Ongeacht welke problemen en met respect voor de individuele situatie wordt er gekeken naar wat er wél kan met als uiteindelijk doel: dat hun klanten voor zichzelf kunnen zorgen.

Jouw nieuwe werkgever ondersteunt gemeenten, zorgverzekeraars, zorgkantoren en ministeries binnen de Rijksoverheid door inzet van specifieke kennis. Zij is de partner die de weg weet binnen de ingewikkelde wet- en regelgeving in het sociaal domein. Voor haar opdrachtgevers is zij adviseur en sparringpartner.


Wat breng je mee?

Vanzelfsprekend heb jij jouw BIG-registratie als arts op zak. Je bent in het bezit van een rijbewijs en bereid om naar verschillende locaties te reizen. De Nederlandse taal beheers je uitstekend ook schriftelijk. Uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden zijn kenmerkend voor jou. Verder beschik je over flexibiliteit, hebt een resultaatgerichte instelling en bent analytisch sterk. Bovendien heb je een voorsprong als je al bekend bent met de wetgeving rondom GKP, Wmo, participatiewet en/of Wet Inburgering.


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor minimaal 24 uur per week, de dagen waarop jij werkt worden onderling bepaald. Jij ontvangt een salaris van maximaal 6.350 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. Maar er is meer:

  • intensieve collegiale begeleiding en kennisdeling;

  • prima werk-privé balans doordat je je werktijden flexibel kan indelen;

  • face-to-face contact met cliënten op spreekuren zo dicht mogelijk bij jouw woonplaats.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in