+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Monteur middenspanning Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Koninklijke BAM

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.440 - € 4.030 p/m

Vacatureomschrijving

Jij werkt als monteur middenspanning aan diverse projecten, en bent de specialist op het gebied van industriële elektrotechniek en instrumentatie. Samen met je team lever jij hoogwaardige middenspanningsprojecten op. Er veel diversiteit in het werk, wat iedere werkdag weer uitdagend maakt. 

Wat ga je doen

Met jou willen wij het huidige team uitbreiden, dit komt door de toename van klanten en projecten. Werken als monteur middenspanning vraagt een combinatie van specialistische technische kennis en het nodige verantwoordelijkheidsgevoel. Richting de klant ben jij het aanspreekpunt en gezicht van BAM Industrie. Jij stemt je werkzaamheden af met de klant, dit kunnen bestaande maar ook nieuwe klanten zijn. Zij zijn actief binnen de industrie, infra en utiliteit. Samen met je team zorg je ervoor dat de middenspanningsprojecten naar tevredenheid worden uitgevoerd. Daarnaast bewaak je de veiligheid, voortgang en kwaliteit van het uit te voeren werk. Je bent sterk in het maken van adequate beslissingen en neemt geen onnodige risico’s. 

Qua projecten krijg je bijvoorbeeld te maken met het:

  • Inrichten van een middenspanningsstation. 
  • Plaatsen van middenspannings- en secundaire installaties (zoals gelijkrichters, RTU). 

Voor 70% van je werk ben jij altijd aan de slag binnen projecten. Voor 30% van je werk kan je ondersteuning bieden - als dit nodig is - bij de NEN 3840 inspecties. Er wordt dan ook wel een flexibele houding van je gevraagd.

Jouw werkomgeving

Bij BAM Industrie zijn wij gespecialiseerd in de realisatie van complexe technische installaties en het automatiseren van productieprocessen. Daarbij bewegen wij ons onder meer in de wereld van chemie, olie en gas, farmacie, water en afvalverwerking. BAM Industrie bestaat uit twee bedrijfsonderdelen: Elektra & Instrumentatie (E&I) en High Purity Systems (HPS). Wij verrichten werkzaamheden door heel Nederland. Waar jij gaat werken, hangt af van jouw specialisme. Dankzij het werk van jou en je collega’s kunnen onze opdrachtgevers zich focussen op hun productieproces. Of het nu gaat om de ontwikkeling van medicijnen of de productie van computerchips. Je bent misschien niet op de voorgrond aanwezig, maar vervult wél een belangrijke rol in het draaiende houden van de productie. Die verantwoordelijkheid maakt je werk uitdagend en dynamisch.

De functie is voor 32 - 40 uur per week. Er wordt landelijk gewerkt, dit binnen wisselende teams van 2 tot 8 collega's, dit kan per project anders zijn. Zo zijn er projecten die enkele dagen in beslag nemen, maar ook langdurige projecten van bijvoorbeeld een half jaar. Het totale team Specialisme (middenspanning) bestaat uit 31 collega's. Hieronder vallen ook de leidinggevende en engineers. Het team is hecht, en staat voor elkaar klaar met hun collegiale instelling. De werktijden zijn afhankelijk van de klant. Je werkt in de dagdienst, waarbij je werkdag klaar is als het werk afgerond is. Overwerk komt dus wel eens voor in deze functie. Net als storingsdiensten. Goed om te weten dat BAM Industrie ieder jaar tussen kerst en de jaarwisseling gesloten is. 

Wij bieden jou

Wij vinden het belangrijk dat je met plezier en voldoende uitdaging naar je werk gaat. En werkt in een positieve werkomgeving. 

  • Een salaris tussen de € 2.440,- en € 4.030,- bruto per vier weken, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Dit is op basis van een 40-urige werkweek en exclusief 8% vakantiegeld.
  • Zekerheid, jij krijgt direct een vast contract en een goed salaris.
  • Veel vrijheid met 38 vrije dagen volgens de CAO Technisch Installatiebedrijf.
  • Bedrijfsauto, laptop en Iphone. 
  • Veiligheid staat bij BAM voorop! De nodige PBM’s en goedgekeurd gereedschap staan voor je klaar.
Hier herken jij jezelf in

Jij neemt je technische ervaring met middenspanning mee naar BAM. Zo heb jij minimaal 3 jaar ervaring opgedaan binnen de industriële sector. Verder beschik jij over:

  • MBO 3 diploma in de richting van Elektrotechniek of Energietechniek. 
  • Kennis van de NEN 3840.
  • In het bezit van een VCA VOL en/of NEN 3840 certificaat of bereid deze te behalen. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal. 
  • Rijbewijs B. 
Het sollicitatieproces

Solliciteer direct online! Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Mariëlle van der Meulen | Corporate Recruiter van BAM Industrie. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06-11037017 (ook via Whatsapp). Stuur je haar liever een mail, . 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in