+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Praktijkverpleegkundige AZC Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GOED.

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 16 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 21,29 - € 27,93 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij een bevlogen praktijkverpleegkundige met een hart voor het welzijn van vluchtelingen? Dan is deze baan in ons Asielzoekerscentrum (AZC) perfect voor jou!

Kom ons team versterken en breng jouw waardevolle ervaring en kennis in de praktijk. Werk samen met een gepassioneerd team dat zich inzet voor een betere toekomst voor vluchtelingen. Je krijgt de kans om een directe, positieve impact te maken op het leven van mensen die dit het hardst nodig hebben.

Jouw rol als verpleegkundige is essentieel in ons centrum. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van hoogwaardige zorg, het behandelen van diverse ziektebeelden en het geven van deskundig verpleegkundig advies. Jouw vaardigheden in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen zijn van onschatbare waarde, of het nu gaat om het verrichten van lichamelijk onderzoek, het uitvoeren van diagnostische tests of het toedienen van medicatie.

Daarnaast speel je een cruciale rol in het begeleiden en adviseren van patiënten met chronische aandoeningen zoals diabetes type 2, astma, COPD en cardiovasculair risicomanagement. In deze uitdagende en veelzijdige functie werk je onder de eindverantwoordelijkheid van de huisarts en maak je echt een verschil in de levens van onze bewoners.

Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08.30 tot 17.00 uur. Deze baan biedt je niet alleen een kans om professioneel te groeien, maar ook om een diepe en blijvende impact te hebben op de gemeenschap.


Wat breng jij als Praktijkverpleegkundige AZC
  • Een afgeronde HBO-opleiding in verpleegkunde, waardoor je over de nodige vakkennis en vaardigheden beschikt.
  • Een sterk vermogen om zelfstandig te werken, waarbij je jouw expertise en initiatief inzet om optimale zorg te bieden.
  • Ruime ervaring met verpleegtechnische handelingen, waardoor je bekwaam en vertrouwd bent met de praktische aspecten van verpleging.
  • Een stressbestendige en flexibele houding, waardoor je uitstekend kunt functioneren in dynamische en soms uitdagende situaties.
  • Grondige kennis van de huidige wet- en regelgeving in de verpleegsector, essentieel voor het waarborgen van kwalitatieve en ethische zorg.
  • Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om patiënten op een effectieve manier te adviseren en begeleiden.
  • Uitstekende sociale vaardigheden en de capaciteit om effectief om te gaan met een diversiteit aan doelgroepen, wat cruciaal is in een multiculturele en diverse werkomgeving.
Wat bieden wij vanuit GOED.

Salaris conform cao Huisartsenzorg vanaf minimaal €21,29 bruto tot maximaal €27,93 bruto per uur. (minimaal €3506 bruto tot maximaal €4599 bruto per maand )
Volledige vergoeding van OV kosten of een kilometervergoeding van € 0,21 per kilometer
Een ambitieuze werkgever en een gezellige werkomgeving.
We willen het beste voor jou en je collega’s.

Onregelmatigheidstoeslag (conform cao Huisartsenzorg)

Maandag t/m vrijdag tussen 18:00 & 23:59 130%
Maandag t/m vrijdag tussen 00:00 & 08:00 150%
Op de zaterdagen en zondagen 150%

GOED.WORK

Bij Goed.Work gaan we verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een toegewijde partner op jouw professionele pad. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met boeiende en betekenisvolle functies in diverse sectoren. Onze missie is het realiseren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of specifieke expertise hebt, bij GOED ben je aan het juiste adres. GOED. Zorg beschikt over de kennis en vaardigheden die we graag met jou delen. Dit doen we niet alleen met werkgevers, maar ook met jou als werknemer. Samen bepalen we de nieuwe norm binnen de zorgsector.

Vragen?

Indien jij meer informatie wenst of vragen heeft, kun je gerust contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt contact opnemen met Ilhem Aloui d.m.v een mailtje te sturen naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k of te bellen/appen naar 0648882395. Onze recruiters staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou verder te helpen.



Bedrijfsomschrijving

Goed is het flexbureau voor zorgprofessionals.
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de zorgverlener. Hiermee creëren wij de tijd en ruimte voor datgene waar jij goed in bent: zorg verlenen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in