+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Beheerder Wegen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Je denk na over de beste manier om wegonderhoud te realiseren met behoud van het afgesproken kwaliteitsniveau nu en in de toekomst. Daarvoor maak je analyses op basis van aangeleverde data, maak je beheerplannen en stel je meerjaren onderhoudsprogramma’s op. Op basis daarvan lever je input voor het integrale uitvoeringsprogramma. Je bent de vakspecialist voor verhardingen, civiele kunstwerken en wegmeubilair, maar hebt oog voor de verbinding met de andere collega’s van de vakgroep wegen. Ook de afstemming met het werkvelden groen en riolering binnen de afdeling krijgt jouw aandacht.

  • Vanuit jouw beheerexpertise toets je ontwerpen en inrichtingsplannen op kwaliteit en financiën en adviseer je over verbeteringen. Naast het technisch voorbereiden van werken zorg je voor de bijbehorende afstemming met verschillende partijen en belanghebbenden.
  • Je maakt (kosten)calculaties, vraagt offertes aan, en adviseert over opdrachtverstrekking. De bewaking van kwaliteit, voortgang en budget zijn aan jou toevertrouwd. Je geeft input voor de ontwikkeling van beleid en het opstellen van het uitvoeringskader.
  • Bij het integrale beheer staat het meerjarig resultaat voorop. Dit doe je door het verzamelen en aanleveren van gegevens voor een meerjarenplanning. Waarbij je zorg draagt voor de input en voorwaarden met betrekking tot het duurzaam beheren van de elementen in het beheerssysteem.


Gevraagd

Je bent een ervaren vakspecialist, met een grote betrokkenheid bij het beheer van de openbare ruimte in brede zin. Je kijkt over de grenzen heen met oog voor duurzaamheid, en innovaties. Je bent gericht op samenwerking en deelt je ideeën en inzichten met collega’s binnen en buiten de afdeling. Vanuit analyse, stuurinformatie en databeheer geef je proactief invulling aan je taak. Je werkt planmatig met oog voor de operationele aspecten in de dagelijkse praktijk.

  • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau in de richting van civiele techniek;
  • Binnen het vakgebied beschik je over minimaal 3 jaar ervaring, bijvoorbeeld als beheerder;
  • Je bent communicatief vaardig, werkt gestructureerd en legt makkelijk verbinding, zowel intern als extern.


Aanbod

  • Een marktconform salaris en 100% reiskostenvergoeding;
  • Via Matchpartner krijg je de kans om aan verschillende projecten te werken;
  • Optie op verlenging of vast contract zeer aannemelijk;
  • Je salaris is afhankelijk van je werkervaring en leeftijd (€3500 - €5000 o.b.v. 36 uur).

Als kandidaat kom je bij Matchpartner in aanmerking voor een dienstverband. De opdracht start in overleg voor een periode van minimaal 6 maanden voor 24-36 uur per week. Hierbij behoort een verlengperiode of een vaste aanstelling tot de mogelijkheden. 

Ook zzp'ers zijn ook van harte uitgenodigd om te reageren op deze functie.

Ben jij de Beheerder Wegen die wij zoeken? Reageer dan snel!



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever betreft een gemeente in de regio Rotterdam. Rotterdam dankt zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. De stad ligt aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De haven van Rotterdam was lange tijd de grootste ter wereld en is nog altijd de grootste en belangrijkste van Europa. Het havengebied strekt zich uit over een lengte van 40 kilometer en is een belangrijk logistiek en economisch centrum. Mede vanwege de havenindustrie heeft Rotterdam het imago van een arbeidersstad en kent de stad een zeer diverse bevolking.De regio heeft ruim een miljoen inwoners, wat het tot een van de dichtstbevolkte regio’s van het land maakt. De regio groeit flink door en ziet daarom een flinke impuls in civieltechnische projecten. Afhankelijk van het project werk je overal waar aan de weg getimmerd wordt in weg- en waterbouw. Je wordt in eerste instantie via Matchpartner. Bij Matchpartner zijn zelfontwikkeling en werkplezier erg belangrijk. We zorgen voor de juiste begeleiding tijdens jouw dienstverband. Binnen deze functie krijg je de kans om door te groeien, verlenging van het contract is zeer aannemelijk. Groei en ontwikkeling zijn de sleutel tot werkplezier.Ook zzp'ers zijn van harte uitgenodigd te reageren.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in