+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Werkvoorbereider Fundering Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Kracht Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 4.000 p/m
  • Auto v/d zaak, Laptop, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Wil jij ontwikkelen als werkvoorbereider in de civiele techniek? Wil jij leren werken aan grote funderingsprojecten? Lees dan gauw verder!

Als Werkvoorbereider Fundering ben jij actief in zowel de tenderfase als de realisatiefase, dit zorgt ervoor dat jij ook kan zien wat je maakt. Jij bepaalt de meest effectieve werkmethode om funderingsprojecten naar een succes te tillen. Jij wordt binnen het bedrijf expert op het gebied van BIM, waarmee je mee mag werken en denken op verschillende BIM innovaties. Hiernaast houd jij je ook volop bezig op de verbetering van de processen op het project. Deze processen pas jij ook zelf toe. Jij levert ook adviezen op de projecten bij het ontwerp en de realisatie. Hiernaast houd jij je bezig met:

  • Het inrichten van de bouwplaats;
  • Het maken van inkoop-, werk- en deelplanningen;
  • Het opstellen van begrotingen;
  • Communiceren en adviseren op verschillende lagen binnen de organisatie.


Gevraagd

Als Werkvoorbereider Fundering bij jij een communicatief vaardige speler die grondig te werk gaat. Jij bent analytisch sterk waardoor jij snel inzicht krijgt op processen en hierop kan sturen. Jij bent organisatorisch sterk waardoor jij goed controle weet te houden op processen. Dit in combinatie met jouw technische inzicht zorgt dat jij uitermate geschikt bent voor deze functie. Naast deze kwaliteiten beschik jij over het volgende:

  • Een afgeronde hbo in Civiele Techniek of Werktuigbouwkunde;
  • Werkervaring als werkvoorbereider is een pré;
  • Jij hebt affiniteit met grote machines en funderingstechnieken.


Aanbod

Als Werkvoorbereider Fundering kom jij terecht in een hardwerkend team waar jouw collega's er samen voor willen gaan. Hierdoor kan jij leren van jouw eigen ervaring en de ervaring van andere. Dit warme nest hecht veel waarden aan ontwikkeling en teambuilding en wil dit ook graag aan jou bieden. Dit biedt jou de mogelijkheid om als echte expert te kunnen groeien in jouw vak en door te kunnen groeien naar de functie die jij ambieert. Hiernaast biedt deze civiele aannemer jou het volgende:

  • Een salaris tussen €2.600 en €4.000 bruto per maand;
  • Een uitstekende pensioensregeling conform Bouw en Infra CAO;
  • 30 vakantiedagen;
  • Een telefoon en laptop van de zaak;
  • Een leaseauto;
  • De mogelijkheid om te werken vanuit jouw Kracht!


Bedrijfsomschrijving

Deze aannemer opereert in heel Nederland en wordt beschouwd als een expert op het gebied van funderingswerken. Dit stelt hen in staat om aan zeer specialistische projecten te werken. Deze projecten variëren van zeer kleine projecten, waarbij zeer nauwkeurige technologie en apparatuur vereist zijn, tot enorme projecten waarbij honderden meters aan kadewanden worden aangelegd. Deze projecten staan veiligheid en innovatie centraal. Deze succesformule heeft hun geleid naar het aanzienlijke bedrijf dat ze nu zijn. Bij de projecten zijn ze betrokken bij het verwerven van de aanbesteding tot en met de uitvoering van het project. Hierdoor blijf je betrokken in het gehele proces. Ondanks de omvang en het succes heerst er in het bedrijf nog steeds een echte 'Rotterdamse sfeer'. Dit is te zien in de manier waarop collega's met passie vertellen over hun werk en daadkrachtig bezig zijn, maar ook in de bereidheid om confrontaties aan te gaan wanneer dat nodig is. Natuurlijk mogen bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten hier niet aan ontbreken. Zo zijn ze laatst met zijn alle wezen karten gevolgd door een gezellig diner. Dit creëert een hechte groep die gezamenlijk hun specialisme en vriendschap laat groeien in het veld en op kantoor. Naast de ondersteuning van je directe collega's ontvang je ook veel ondersteuning en ontwikkelingsmogelijkheden vanuit het bedrijf. Het bedrijf biedt tal van cursussen en opleidingen om te groeien naar de functie die jij ambieert. Zo roept de bedrijfsleider tegen zijn projectleiders: "Ik wil binnen twee jaar hier weg zijn! Niet omdat ik het hier niet leuk vind, maar omdat ik wil dat een van jullie mijn functie overneemt." Dit bereiken ze via een uitgebreid onboardingstraject en door continu de vraag te stellen: "Wat is nodig voor jouw ontwikkeling?" Dit maakt deze aannemer de ideale werkgever als je gepassioneerd bent over techniek en grote stappen wilt zetten in je carrière. Vanwege hun onvermijdelijke groei zijn ze nu op zoek naar een Werkvoorbereider Fundering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in