+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Meewerkend voorman Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Toptech Nederland

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving


Wat ga je doen als Meewerkend voorman


De werken zijn onderscheidend. Dat maakt je werk aantrekkelijk. Voormannen werken graag en goed zelfstandig. Zijn vakvolwassen. Dragen de verantwoordelijkheid voor ‘hun’ project. Op basis van je kennis en ervaring stuur je dus mensen aan, begeleidt, stimuleert en werkt samen. Als verantwoordelijke collega heb je oog voor medewerkers en hun veiligheid. Je voert overleg met aannemers en andere disciplines. Je bent verzekerd van direct bereikbare ondersteuning. Je bent zeer kwaliteits- en kostenbewust op elk terrein van voorbereiding, realisatie en ingebruikstelling.Als medewerker krijg je toegang tot de Online Academy. Met in totaal meer dan 300 verschillende online cursussen. Van vakgericht tot hobbymatig. Kies bijvoorbeeld uit IT en software, programmeren, fotografie, koken of talen. Haal gratis erkende diploma’s. Hartstikke handig en leuk. Voor jou, maar ook voor je partner en kinderen.


Wat wordt er van jou verwacht

ambitie om door te groeien in kennis en ervaring (mede via opleidingen op vaktechnisch en organisatorisch/sociaal gebied)uitstekend gevoel voor kwaliteit, efficiency en veiligheidvaktechnische kennis en praktijkervaringteamspirit, een werk maak je sámen, je voorkomt shit en deelt succeservaring in werkplekbegeleiding, je kent het belang van goed opleiden; daarbij is kennisoverdracht essentieel (en je hebt er plezier in anderen te zien groeien in hun vakkennis en ervaring)communicatie-vaardigheid, omdat je op jouw projecten met verschillende disciplines en uiteenlopende niveaus te maken hebteen ‘doorpakkers’-mentaliteitervaring in leiding geven (mede afhankelijk van de projecten die je al deed)projectbeheersing – je hebt jouw project zogezegd “in de klauwen”. Dus óók wat betreft personeel- en materiaalplanning, materiaal-bestellingen, tijdregistratie, meer- en minderwerk, VCA-BRL-revisie, etc.. We werken LEAN, dat zegt jou alles.de helicopterview, je overziet de consequenties van beslissingen en situaties, je denkt en handelt dus pro-actiefflexibiliteit en improvisatievermogenervaring in nieuwbouw (we doen B&U), eventueel óók in renovatie- en ombouwprojectenkennis van en ervaring met utiliteitsprojectencertificering BHV, of de bereidheid dat te halen, is eveneens welkomnatuurlijk heb je rijbewijs B of liever nog BE

Waar ga je werken


Onze opdrachtgever is veelzijdig in elektro-, beveiligings- en datatechniek. Van adviseren, ontwerpen en realiseren tot en met onderhouden en service. Solide partner in ontwikkel- en bouwteams, ervaren co-maker. Dat betreft álle facetten van installaties en systemen voor elektro- en datatechniek en beveiliging. Ze zijn voorloper in geavanceerde en bedrijfszekere technieken in elke fase van een project. Met ruim 70 medewerkers in vaste dienst zijn ze all round en flexibel. LEAN denken en doen zit in hun karakter. Hun track record bewijst hun aantrekkingskracht. Ook hebben ze een solide schil gebouwd van door hen gekwalificeerde specialisten en betrouwbare zzp-ers. Hun platte organisatie zorgt voor ‘rust in de tent’- een plezierige extra zekerheid.


Wat wordt jou geboden

Werk bij een expert op het gebied van elektrotechniek, data en beveiliging, waarbij het belang van de klant voorop staat in alles wat we doen.Gezellige bedrijfsuitjes.Een (h)echt familiebedrijf dat al 90 jaar bestaat.Mooie projecten waar je blij van wordt.Persoonlijke ontwikkelingsplan. Opleiding, training en (intern) doorgroeien van onze medewerkers vinden wij belangrijk.25 vakantiedagen en 13 ATV dagenEen passend salaris. De hoogte is afhankelijk van je ervaring, leeftijd en opleiding. Je krijgt ook van ons een winstuitkering indien je een heel kalenderjaar in dienst bent.Je krijgt de beschikking over een auto van de zaak en wij dragen bij aan een goed pensioen.Schipper Online Academy: gratis toegang tot meer dan 300 cursussen. Oók gratis voor gezinsleden.

Meer weten of direct solliciteren


Neem voor meer info contact op met Arnold Van Weelde via 0620607989 en refereer aan het vacaturenummer of solliciteer direct met de knop solliciteren.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in