+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Elektromonteur energieprojecten Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ImpacD jobs

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.339 - € 5.300 p/m

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Ben jij een (elektro)monteur met passie voor energieprojecten? Zoek je afwisseling in je werk en wil je deel uitmaken van een dynamisch team? Dan hebben we de perfecte uitdaging voor jou! Als elektromonteur bij ons werk je aan diverse projecten in heel Nederland. Het belangrijkste is je passie voor elektrotechniek en middenspanning!

Je bent proactief, flexibel en kunt goed presteren onder druk. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband. Je kunt betrokken zijn bij energietransitie-initiatieven, elektrische laadinfrastructuur, zonne-energie, energieopslag en zelfs projecten in de retail en utiliteit. Daarnaast bieden we onze klanten ook service, beheer en onderhoud. We geven onze monteurs de kans om hun vaardigheden verder te ontwikkelen en te specialiseren in hun vakgebied.


Onze opdrachtgever

Deze opdrachtgever is een voorloper in de energietransitie. Ze helpen overheden, bedrijven en woningcorporaties bij het realiseren van grote duurzame energie projecten. Ze adviseren hen over welke energieoplossing het meest geschikt en rendabel zal zijn, ondersteunen in de financiering van het project, zijn actief als project- en procesleiders tijdens de realisatie van het project en uiteindelijk monitoren ze ook de energieproductie en detecteren ze eventuele problemen. De projecten kunnen onder andere bestaan uit energieopwekking van wind, zon en warmte. Daarnaast houden ze zich bezig met energiebesparing en opslag. Door de grote vraag vanuit hun verschillende klanten is dit snelgroeiende bedrijf op zoek naar een gedreven monteur die graag bijdraagt aan de energietransitie.



Wat ga je doen?

Jouw dag begint vaak met het beoordelen van het onderhoudsschema en het plannen van de taken. In de ochtend begin je met het installeren van nieuwe technische systemen of het monteren van Middenspannings-installaties en transformatoren. Tijdens het uitvoeren van deze taken is communicatie met opdrachtgevers van essentieel belang. Tijdens een overleg met projectleiders bespreek je de voortgang en bespreken jullie hoe je eventuele problemen kan voorkomen.

Na de lunchpauze kan de focus verschuiven naar het testen en reviseren van bestaande installaties, waarbij schakelplannen, bedieningsplannen en werkplannen worden opgesteld en uitgevoerd. Het inspecteren van installaties op statusindicatoren, spanningssignalen en bouwkundige staat vormt een integraal onderdeel van de dagelijkse verantwoordelijkheden om ervoor te zorgen dat alle systemen naar behoren functioneren en voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. De dag eindigt vaak met het rapporteren van de voortgang en eventuele bevindingen aan de relevante belanghebbenden, om een effectieve communicatiestroom te behouden en eventuele verdere actie te plannen.


Wie zijn wij?

ImpacD Jobs is dé specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling gericht op betekenisvolle banen binnen de duurzaamheidsbranche. Door onze jarenlange ervaring, kennis en passie binnen de groene sector weten wij als geen ander waar de behoeften en uitdagingen liggen; nu, maar ook in de toekomst.

Vanuit ons fijne kantoor in Eindhoven werken wij voor toonaangevende, duurzame opdrachtgevers bij het vinden van de juiste professionals.

De D van ImpacD Jobs staat voor Duurzaam, Deskundig, Daadkrachtig en Dynamisch. Iedere dag opnieuw zetten wij ons vol positieve energie in om de juiste professionals te matchen aan de meest interessante vacatures binnen de duurzaamheidsbranche.


ImpacD Jobs: op eigen-wijze denken én doen.

Dagelijkse werkzaamheden
  • Installeren, repareren, testen, reviseren en onderhouden van technische installaties.
  • Monteren van nieuwe projecten en onderhouden van Middenspannings-installaties en transformatoren.
  • Communiceren met opdrachtgevers en ondersteunen van projectleiders 
  • Opstellen en uitvoeren van schakelplannen, bedieningsplannen en werkplannen.
  • Inspecteren van installaties op statusindicatoren, spanningssignalen en bouwkundige staat.

Wat breng je mee?

  • Afgeronde MBO-opleiding in elektrotechniek.
  • Voorkeur voor een VCA-Basis diploma en BEI-certificering. Als je deze certificaten nog niet hebt, bieden wij je de mogelijkheid om ze te behalen.
  • Flexibel, gemotiveerd en hands-on mentaliteit.
  • Positieve instelling en passie voor het vak.
  • In het bezit van rijbewijs B
Wat brengt onze opdrachtgever jou?
  • Salaris tussen €3.339 en €5.300, inclusief 24% persoonlijk budget (indien volledig uitbetaald).
  • Extra vergoeding tot €750 per maand bovenop salaris
  • 24% persoonlijk budget voor extra salaris en vakantiedagen.
  • 24,5 verlofdagen.
  • Toepassing van de CAO Energie Netwerkbedrijven (NWb).
  • Bedrijfstelefoon en laptop.
  • Volledig uitgeruste bedrijfsbus.
Geen motivatiebrief, wel een belletje

Zie je raakvlakken met bovenstaand overzicht en lijkt het je leuk om hier meer over te weten? Stuur onze sales manager Yorik dan een berichtje of bel hem even op, dan maken we graag kennis en bespreken we de functie en de organisatie uitgebreid met elkaar. Tot snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in