+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Integraal ontwerpleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Be a hero

Wij zijn op zoek naar een ervaren Ontwerpleider met een passie voor civiele constructies. Als jij klaar bent voor een nieuwe uitdaging en graag leiding wilt geven aan ambitieuze projecten, dan is deze rol iets voor jou. Als Ontwerpleider ben jij verantwoordelijk voor het leiden van het ontwerpproces en het ontwikkelen van uitvoeringsontwerpen. Je werkt nauw samen met de Projectdirecteur en de Projectleider Realisatie en vormt een essentieel onderdeel van het projectteam. Je geeft leiding aan een multidisciplinair team bestaande uit experts op het gebied van Civiele, Werktuigbouwkundige, Elektrotechnische en Bouwkundige disciplines. Het is belangrijk dat je besluitvaardig bent, strategische ontwerpkeuzes kunt maken en een coördinerende rol op je neemt bij het doorvoeren van ontwerpwijzigingen en optimalisaties. Als Ontwerpleider bij onze opdrachtgever krijg je de kans om jouw leiderschapskwaliteiten te laten zien en samen met het team te werken aan uitdagende projecten. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Solliciteer dan nu!

Benefits

- Bij ons ontvang je een competitief salaris. We geloven dat goede mensen recht hebben op een goed inkomen. - Je hebt recht op maar liefst 43 vrije dagen. Standaard krijg je al 30 dagen en daarnaast heb je een individueel budget voor nog eens 13 vakantiedagen. - Als je lid bent van een sportvereniging, ontvang je een maandelijkse sportvergoeding. We hechten waarde aan een goede fysieke conditie. - Standaard voorzien we je van een iPhone en een laptop. - Ons bedrijf valt onder de cao Bouw & Infra en biedt een aantrekkelijke pensioenregeling. - Je krijgt toegang tot het TBI Leerportaal, waar je kunt kiezen uit meer dan honderd cursussen en onderwijsmodules.

Bouwstenen voor succes

Als (Integraal) Ontwerpleider bij onze opdrachtgever zijn er een aantal vereisten waar je aan moet voldoen:

  • Je hebt een WO/HBO+ werk- en denkniveau met voldoende specifieke vaktechnische kennis op het gebied van relevante disciplines.

  • Je hebt minimaal 10 jaar relevante werkervaring.

  • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten.

  • Je bent resultaatgericht en weet hoe je doelen kunt behalen.

  • Samenwerken is voor jou geen probleem, je kunt goed communiceren en samenwerken met verschillende teams en disciplines.

  • Je hebt een goede technische en praktische kennis.

Als jij aan deze functievereisten voldoet en klaar bent voor een nieuwe uitdaging, dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!



Bedrijfsomschrijving

Welkom bij onze opdrachtgever! Met meer dan 100 jaar ervaring is daadkracht onze belangrijkste drijfveer. Bij ons staat slimmer verbinden en beter bouwen centraal. Wij zijn gespecialiseerd in zowel grote als kleine infra-projecten, met een sterke focus op civiele constructies. Elk project dat wij aanpakken is uniek en wordt met expertise ontworpen en gebouwd. Ons werk is terug te zien in diverse belangrijke projecten door heel Nederland, zoals de A16 Groene Boog, de Rondweg Antwerpen, Haringvlietbrug, Sluis Eefde, Singelgrachtgarage en historische bruggen & kademuren in Amsterdam. Bij ons draait bouwen niet alleen om projecten, maar vooral om mensen. We bouwen samen, met passie en vakkennis. We zorgen ervoor dat het juiste team aan de juiste techniek wordt gekoppeld en creëren zo meerwaarde. Relaties en continuïteit zijn voor ons van groot belang. Als onderdeel van het derde grootste bouwbedrijf van Nederland, zijn we trots op onze stichting als holding. Dit betekent dat de winst terugvloeit naar de bedrijven, waar het wordt geïnvesteerd in vergroening, innovatie en een betere wereld.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in