+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Senior DevOps Engineer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 7.500 p/m
  • Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Werving en selectie. Zet een toffe vacature online, voer wat gesprekjes en binnen no time heb je de kandidaat die je zocht. Easy peasy lemon squeezy, right? Not! Difficult difficult lemon difficult. Gelukkig is de oplossing er al.

Vertel verder...

Wij weten als geen ander dat het vinden van de juiste talenten een enorme uitdaging kan zijn voor werkgevers. Zeker in deze arbeidsmarkt. Hier kun je dan eeuwen naar zoeken en hopen dat je ooit de juiste persoon voor de juiste plek vindt, maar dat kost tijd en geld. Was er maar een platform voor, wat het werven stukken makkelijker zou maken…

Het komt als geroepen. Deze mensen hebben software ontwikkeld die ze in een handig en simpel platform hebben verwerkt. Alle data samengevat in een bundel, die het volledige sollicitatietraject kan overzien. Dit bieden ze dan weer aan aan verschillende (internationale) klanten, die opgelucht ademhalen. Wat eerst een kansloze missie was, is nu een koud kunstje. Talent komt precies terecht waar het hoort.

Gaaf! En wat worden mijn taken?

Als Senior DevOps Engineer duik je in de meeste innovatieve Cloud Native technologieën. Je implementeert nieuwe tools zoals Kubernetes en Talos Linux. Een multi-cloud-cluster service fout? Geen probleem voor jou. En als het aankomt op de ontwikkelingservaring dan ben jij de go-to persoon. Je verbetert tools en processen en lost bugs en errors op alsof het niets is! Daarnaast ben je bezig met automatisering, pipelines en monitoring. Je bent onderdeel van een gedreven team waarin je samen met jouw collega’s het platform verder uitbreidt.

En heb ik hier wel genoeg ervaring voor?

Jij bent niet nieuw in de wereld van DevOps en hebt minstens 5 jaar ervaring op zak. Daarnaast navigeer je moeiteloos door Linux en werk je aan het finetunen van shell scripts. Je kent de netwerkfundamenten en hebt een scherp oog voor details als het gaat om TCP/IP, DNS, HTTP en OSI. Een hele mond vol, maar we zijn er bijna! MySQL en Maria voelen vertrouwd en Nginxs is je voorkeursserver. Ook zie je Git en GitOps als verlengstukken van jezelf.

Maar naast al deze codetaal spreek en schrijf jij ook vloeiend Nederlands en Engels. Jouw communicatieve vaardigheden zorgen dat je goed kunt levelen met al jouw collega’s, zowel op het gebied van development als in de business. En jouw oprechte interesse zorgt ervoor dat je nooit bent uitgeleerd en voortdurend met nieuwe ideeën komt.

Check! En wat zit erin voor mij?

Je kunt rekenen op een jaarsalaris tot € 90.000.- afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Naast een lekker salaris, reiskostenvergoeding en pensioenbijdragen krijg je de kans om zowel persoonlijk als professioneel te groeien. En het beste van alles? Je krijgt de vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, zolang je maar bijdraagt aan het succes van het bedrijf. En dan hebben we een laptop van de zaak en een topteam van collega’s er nog niet bij vermeld. Die ‘Apply’ button staat er niet voor niks! We spreken je snel.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in