+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Senior financieel medewerker / boekhouder Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

De Detacheerders Rotterdam Standaard

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract

Vacatureomschrijving

We zijn op zoek naar een collega die bij ons past. Een senior financieel medewerker met ervaring en die zelfstandig kan werken. In je dagelijkse werkzaamheden zal jij je vooral bezighouden met het opstellen van jaarrekeningen, het maken van tussentijdse rapportages, belastingaangiften (BTW, IB, VPB en dividend) en het geven van financieel advies. Ook niet geheel onbelangrijk zijn je communicatieve vaardigheden, want daarin maken wij het verschil. Jij bent immers het eerste aanspreekpunt voor jouw klanten. 



Gevraagd

5 jaar relevante ervaring in een vergelijkbare functieJe bent 24-32 uur per week beschikbaarJe bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taalErvaring met Exact en Yuki is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Je verdient een goed salaris dat is afgestemd op het aantal uren dat je werkt en de ervaring die je meebrengt. We zijn lekker flexibel en werken zowel thuis als op kantoor waardoor het bewaken tussen goede privé-werk-balans wel goed komt. je krijgt ook 25 vakantie dagen en tussen kerst en nieuwjaar trakteren wij op vakantie.



Bedrijfsomschrijving

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als senior financieel medewerker? Vertaal jij als boekhouder met gemak saaie cijfers in begrijpbare taal? Droom je van een baan waar je niet kunt wachten tot het weer maandag is? Dan ben je hier aan het juiste adres. 

Werken bij ons is meer is dan alleen cijfers en rapporten. Het gaat over vooral om plezier, goede communicatie, geen maandag blues, flexibel werken, collegialiteit en betrokkenheid. Wij werken met verschillende boekhoudpakketten en zijn NOAB gecertificeerd. Ons kleine, maar professionele team ontzorgt klanten uit diverse branches.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in