+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Roostermaker CVL Veiligheid (medewerker DRP) Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RET

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een centrale rol voor een optimaal rooster voor jouw collega’s

We hoeven je niet uit te leggen dat het nogal dynamisch kan zijn om elke dag onze mensen op de goede plek te krijgen. Toch is dat precies wat we van je vragen: het maken van de roosters, welke voor de lange termijn inzicht geven in de werkzaamheden en natuurlijk de vrije dagen. Dit doe je met een team van enthousiaste en betrokken collega’s. Jouw eindproducten zijn gedetailleerd en accuraat en leveren de goede informatie voor alle betrokken collega’s binnen de RET. Omdat je zo’n centrale rol hebt, zul je aardig wat vragen beantwoorden van je collega’s en je realiseert je daarom dat je flexibel moet zijn en geen – of in elk geval: zo min mogelijk – fouten moet maken. Daar staat tegenover dat je onderdeel bent van een uniek team en cruciaal werk doet voor de beste stadsvervoerder van Nederland.

Elke dag de puzzel oplossen voor het perfect inroosteren van de diensten

De beste stadsvervoerder word je niet zomaar. Daar zijn schone bussen, trams en treinen voor nodig, veilige haltes en klantvriendelijk personeel. Maar wat vooral nodig is: een stipte dienstverlening. Op tijd rijden, het juiste personeel op het juiste moment op de juiste plaats en bij uitzonderingen, zoals omleidingen en evenementen, zorgen voor het perfecte alternatief. De RET werkt er hard aan en de 60 medewerkers van het Bedrijfsbureau van de afdeling Exploitatie hebben er een centrale rol in. Kun jij snel van theorie naar praktijk schakelen? Is puzzelen jouw lust en jouw leven? En kun je tegen een stootje? Dan hebben we de ideale baan voor jou.



Gevraagd

Extraverte slimmerik gezocht

Jij bent iemand die keer op keer het optimale resultaat zoekt. Dat kan soms complex zijn, maar door je accuratesse en puzzelzin kom je er meestal prima uit. Daarbij raak je zelden of nooit het overzicht kwijt. Daarnaast beschik je in elk geval over:

  • Een relevante mbo 4 opleiding, denk aan personeelsplanning roosters en diensten;
  • Ervaring bij een logistiek of transportbedrijf en met het vervoerplanningssysteem Hastus, Rids, Perdis en Excel stellen we erg op prijs;
  • Accuraat en Secuur invoeren van gegevens in verschillende systemen;
  • Check Check dubbelcheck en Communicatief vaardig;
  • Jezelf willen ontwikkelen.

De RET, een begrip in en rond Rotterdam

Vanaf de zesde verdieping van ons hoofdkantoor, met uitzicht op de Erasmusbrug en de Maas, ligt Rotterdam zo ongeveer aan je voeten. Over de brug rijden de trams en bussen die de core business van de RET vormen en dat maakt je trots. Jij weet dat jij hieraan een niet te missen steentje bijdraagt. Het hoort allemaal bij dit bedrijf, dat al zo lang bestaat en op vele manieren met de stad is vergroeid. Wij houden van de sfeer van dynamiek en aanpakken. Rotterdam is nooit af.
Jouw afdeling is een prettige mix van jong en ervaren. Veel collega’s hebben zelf op de bus, tram of metro gereden en weten het op z’n Rotterdams natuurlijk altijd beter. Omdat Rotterdam altijd in beweging is, gaat het er soms hectisch aan toe. We werken dan ook hard en serieus, maar er is altijd gelegenheid voor een grapje.



Aanbod

.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in