+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Senior Engineer Waterbeheer Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.600 - € 5.400 p/m

Vacatureomschrijving

Een groene en duurzame samenleving, daar wordt alles op ingezet tegenwoordig. Want we kunnen niet doorgaan op de manier van nu. Er moeten veranderingen en oplossingen komen, waarmee we de energietransitie kunnen voltooien.

Vertel verder..

Deze experts, bestaande uit engineers, adviseurs en architecten, bedenken slimme oplossingen voor stedelijke gebieden. Hierbij verliezen ze de versnellende kracht van de digitalisering en het belang van een groene toekomt, nooit uit het oog. Deze organisatie is de onmisbare factor tussen wens en uitvoering, van haalbaarheid tot realisatie, en werken zij aan zij met hun klanten.

Dankzij de wereldwijde kennis en ervaring die ze hier in huis hebben, kunnen ze het verschil maken. Nu, morgen en in de toekomst. Maar zelfs bij deze koploper kunnen ze wel wat hulp gebruiken.

Klinkt goed, wat wordt mijn rol?

Klaar om de belangrijkste waterbeheerprojecten van Nederland te leiden? Als Senior Adviseur Waterbeheer sta je aan het roer van belangrijke vraagstukken op lokaal en landelijk niveau. Je leidt integrale projecten, adviseert over beleid en planvorming, en draagt bij aan toonaangevende projecten zoals droogteaanpak en waterkwaliteit. Met jouw expertise stuur je (deel)projectteams aan en bouw je aan waardevolle klantrelaties. Van verkenningsfase tot eindontwerp, jouw leiderschap en specialistische kennis maken het verschil. Dit jouw kans om échte impact te maken op de toekomst van ons land.

Dit wil ik, wat moet ik hiervoor in huis hebben?

Jij hebt een HBO- of WO-diploma Civiele Techniek, Fysische Geografie of Watermanagement, en zo’n 10 jaar relevante werkervaring. Ook bezit je ruime kennis en ervaring van beleid en planvorming in het waterbeheer, en wil daarmee bijdragen aan een toekomstbestendige en duurzame inrichting van ons land. Jouw communicatieve en klantgerichte skills zijn natuurlijk ongenaakbaar. Bovendien spreek en schrijf je vloeiend Nederlands.

Ik heb het! Maar ik wil er wel op vooruitgaan

Dat snappen wij maar al te goed, daarom kun je rekenen op een maandsalaris tussen de €4.600,- en €5.400,- en aantrekkelijke benefits. Zo behoort een paar keer per week thuiswerken tot de opties. Je ontvangt daarnaast onder andere een thuiswerkvergoeding en vakantietoeslag. Ook is je pensioen in kannen en kruiken en zijn er genoeg vakantiedagen om dat reisje naar de zon of sneeuw eens mee te pakken. Bovendien krijg je veel regie, vrijheid en verantwoordelijkheid. Over hoeveel je werkt, waar je werkt, hoe je werkt en wanneer je werkt. En in deze moderne en hybride werkomgeving zijn ruime ontwikkelmogelijkheden, zodat je nooit stil blijft staan. Klinkt goed toch? Solliciteer daarom nu, we spreken je snel!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in