+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.
Laad meer vacatures

Technisch Projectleider Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
Stichting voor Educatie en Beroepsonderwijs Zadkine

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.431 - € 5.078 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Technisch Projectleider

Als Technisch Projectleider kom je te werken in een team met technisch beheerders, die samen verantwoordelijk zijn voor het onderhoud van de gebouwen en installaties van de Zadkine gebouwen. Wij zoeken een enthousiaste, gedreven en ervaren collega voor de functie van Technisch Projectleider. Wij zijn een klein team, daarom zoeken we een collega die niet alleen zijn eigen vakdiscipline eigen is, maar ook discipline-overstijgend denkt en handelt. Binnen je functie krijg je met alle technische disciplines te maken. De afdeling Facilitair, Huisvesting en Vastgoed Management (FHVGM) is volop in ontwikkeling, daarom zoeken we een collega die sterk is op de inhoud van zijn vakgebied en die ook buiten zijn eigen kaders kan denken en de verbinding zoekt met zijn omgeving.

Wat krijg je
  • Een bruto maandsalaris tussen de € 3.431,- en € 5.078,- (carrièrepatroon 10 van de CAO mbo) op basis van een fulltime (36,86 uur) aanstelling;
  • 30 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Stoelmassages, gratis fruit en natuurlijk de RotterdamPas;
  • De mogelijkheid om compensatieverlof op te bouwen;
  • Pensioenverzekering via ABP, (betaald) ouderschapsverlof, tegemoetkoming in je ziektekostenverzekering en aanvullende zorgverzekering;
  • Een zelfstandige functie met veel uitdaging;
  • Een online leer- en ontwikkelplatform speciaal voor jou. Zodat jij kunt investeren in je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling.
Wat ga je doen
Als Technisch Projectleider geef je uitvoering aan de technische onderhoudsprojecten volgens ons MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP). Omdat jij direct met de uitvoering van dat MJOP te maken hebt, ben jij bij uitstek ook de persoon om advies over de opbouw en inhoud te geven.

Aan de hand van de opnames en inspecties bereid je de onderhoudswerken voor. Jouw rol is om de regels uit het MJOP om te vormen tot logische en complete ingrepen in onze gebouwen. Dit doe je in samenwerking met interne collega’s en waar nodig ondersteund door technisch adviseurs.

Op deze manier geef jij invulling aan het op niveau houden van de technische kwaliteit van onze gebouwen.

En verder:
  • Uitvoeren en/of initiëren van inspecties en controles en zorgen voor de schriftelijke vastlegging en rapportage;
  • Organiseren van technische ingrepen in gebouwen welke voortkomen uit onderhoudsplanningen of aanvragen vanuit organisatie;
  • Budgetteren en bewaken van de uitvoering, kwaliteit en kosten van werkzaamheden volgens het GROTIK-principe;
  • Je houdt aanbestedingen om tot passende en rechtmatige uitvoering van werken te komen.
We werken veel samen met andere dienstenteams (Algemene Ondersteuning, ICT, onderwijsteams) en externe partijen (adviseurs, uitvoerende partijen). We zoeken daarom iemand die goed kan samenwerken, zijn eigen (vak)grenzen kan bewaken, tegelijk het geheel kan overzien en gericht is op oplossingen.

Wat breng je mee
  • Afgeronde technische HBO opleiding (Bouwkunde, Installatietechniek of Technische Bedrijfskunde);
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een vergelijkbare functie, binnen een middelgrote tot grote organisatie (ervaring binnen een onderwijsinstelling is handig, maar geen must);
  • Je bent in staat om te reflecteren op het werkgebied en niet alleen inhoudelijk sterk, maar ook in staat om te beoordelen en te rapporteren en beleid te formuleren op je vakgebied;
  • Kennis van en ervaring met plannings- en budgetteringsmodellen, administratieve processen en wet- en regelgeving;
  • Sterke persoonlijkheid, analytisch ingesteld, praktisch, recht door zee, resultaatgericht, ondernemend, omgeving sensitief en kies je voor team belang boven eigen belang;
  • Ervaring met werken met FMIS-systemen;
  • In bezit van een rijbewijs B en een auto.
Jouw afdeling: Facilitair, Huisvesting en Vastgoed Management (FHVGM)
De afdeling Facilitair, Huisvesting en Vastgoed Management (FHVGM) is verantwoordelijk voor het facilitaire beleid en huisvesting ondersteuning van Zadkine. Op facilitair gebied is de directie verantwoordelijk voor het beleid, de processen en de facilitaire contracten. Op vastgoed gebied is er een manager Vastgoedontwikkeling & Realisatie en een team Beheer en Onderhoud.

Onze directie beweegt mee met de ontwikkelingen in het onderwijs. Samen zijn wij verantwoordelijk voor moderne, veilige, duurzame en gezonde gebouwen voor onze studenten en collega’s. We zijn op zoek naar een collega die in staat is om samen met onze MBO-colleges te werken aan up-to-date onderwijsgebouwen waar we trots op mogen zijn.

Conform de onderwijsvisie van Zadkine willen ook wij het verschil maken. We gaan voor professionalisering, (persoonlijke) ontwikkeling en continue verbetering en ook wij stropen de mouwen op en zijn nieuwsgierig en inspirerend voor onze studenten in onze voorbeeldrol. Samen maken we Zadkine.

Jouw team: Beheer en Onderhoud
Beheer en Onderhoud (B&O) zorgt voor het dagelijks- en meerjarenonderhoud van de gebouwen (huur en eigendom) van Zadkine. Dat doen we samen met de mensen op locatie, met onze contractpartijen en in samenwerking met collega’s en gebouweigenaren. Wij zijn verantwoordelijk voor het planmatig onderhoud en de gebouwen en de afhandeling van klachten en verstoringen. Inclusief de begroting daarvan. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het technisch beleid en het voldoen aan wet- en regelgeving op technisch gebied.

Dit is Zadkine
Wij zijn Zadkine, een opleider voor middelbaar beroepsonderwijs in de regio Rotterdam. Wij willen bijdragen aan het geluk van onze ruim 17.000 studenten, door ze de grootste kans op succes te bieden bij hun vervolgstap naar een baan of vervolgopleiding. We bieden een veelzijdig aanbod aan beroepsopleidingen en cursussen, gericht op de ambities, interesses, talenten én groeipotentie van onze studenten. Ons aanbod richt zich op de ambities, interesses en talenten van onze studenten én op de actuele en toekomstige vraag van de arbeidsmarkt. We ondersteunen studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling en trekken daarbij samen op met bedrijven en overheidsinstellingen in de regio.

Kom je bij ons werken?
Word jij enthousiast van deze vacature? We zijn benieuwd naar jou.

Heb je nog vragen, neem dan contact op met Maarten de Lange, teamleider Beheer & Onderhoud via: 06 – 8232 3448.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers in dienst van Zadkine hebben voorrang. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. We doen eventueel een referentiecheck. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in