+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Praktijkopleider GZ psycholoog Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aafje

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 18 - 32 uur
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.370 - € 6.583 p/m

Vacatureomschrijving

Ben jij een enthousiaste en veelzijdige GZ-psycholoog die passie heeft voor het opleiden van een nieuwe lichting collega´s? Lees dan verder! Heb je affiniteit met de ouderenzorg en wil je jouw deskundigheid en creativiteit als GZ-psycholoog inzetten binnen dit dynamische werkveld? Ben je voor 18-32 uur per week beschikbaar voor deze leuke en uitdagende functie? Dan is Aafje op zoek naar jou! 

Binnen Aafje is de vakgroep psychologie de afgelopen jaren aan het investeren in het opleiden van GZ-psychologen voor het verbeteren van de kwaliteit van de psychologische zorg en het verstevigen van de vakgroep psychologie binnen de organisatie. Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog die enthousiast wordt van het bijdragen aan een goed opleidingsklimaat voor de GZ-opleiding bij Aafje in de rol van praktijkopleider. Als praktijkopleider ben je verantwoordelijk voor het verloop van de GZ-opleiding binnen Aafje, vertegenwoordig je Aafje bij activiteiten van het RINO en onderhoud en vergroot je contacten en samenwerkingen met andere praktijkinstellingen. We zoeken iemand met netwerkkwaliteiten en die op daadkrachtige wijze de GZ-opleiding verder kan bestendigen.

Daarnaast is er de mogelijkheid om naast je rol als praktijkopleider werkzaamheden als GZ-psycholoog in de ouderenzorg op te pakken. Je voert (neuro)psychologische diagnostiek uit, analyseert gedragsproblematiek en behandelt psychische problematiek in intramurale setting en in de eerstelijn. Je bevordert de deskundigheid van medewerkers door middel van klinische lessen en omgangsoverleggen. Je werkt met bewoners met stemmingsstoornissen, traumagerelateerde stoornissen en angststoornissen, maar ook met cognitieve functiestoornissen of persoonlijkheidsproblematiek, waarbij er vaak sprake is van comorbiditeit. Je wordt ook gevraagd je kennis in te zetten bij onze klanten in de wijk of op andere locaties. Bij Aafje hebben wij als doel om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken met als speerpunt persoonsgerichte zorg. Wij willen mensen hun eigen leven laten leiden, waarbij hun wensen, voorkeuren en behoeften het uitgangspunt vormen. 

Wij vinden het verder belangrijk dat de GZ-psycholoog de mogelijkheid krijgt tot een divers en uitdagend takenpakket. Denk hierbij aan het participeren in beleidszaken, zoals de sociaal-medische adviesraad, het geven van werkbegeleiding en supervisie, en onderdeel zijn van het intern consultatieteam. Ook moedigen wij collega´s aan zich te specialiseren in een (deel)vakgebied van eigen interesse. Eigen initiatief hierin wordt zeer gewaardeerd. Aafje bouwt momenteel aan het uitbreiden van eerstelijnszorg in de basis-GGZ, de GZ-psycholoog speelt hier een belangrijke rol in.

Binnen Aafje maak je onderdeel uit van een multidisciplinair team, bestaande uit verschillende (para)medische behandelaren en zorgmedewerkers. In je functie als praktijkopleider en GZ-psycholoog richt je je op het mentale welbevinden van de bewoners en ben je naast behandelaar ook gedragsdeskundige. Daarnaast behoor je tot de overkoepelende vakgroep psychologie, die bestaat uit 5 GZ-psychologen, 5 PioGs, 12 masterpsychologen, 1 psycholoog i.o en 1 psychodiagnostisch medewerker. Deze enthousiaste vakgroep is zeer actief op het gebied van ontwikkeling, opleiding en positionering van de psycholoog in de ouderenzorg. Naast alle werkgerelateerde overleggen en intervisies, investeert deze vakgroep ook graag in een fijne, gezellige samenwerking middels borrels en vakgroepuitjes!

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Marco van Duuren, Programmamanager Behandeling, via telefoonnummer 06 5196 6678 of met Amaya van Leeuwen, GZ-psycholoog, via telefoonnummer 06 1342 5046.

Dit breng jij mee:

  • Je bent een inspirerende, analytische en veelzijdige psycholoog.
  • Je bent minimaal 5 jaar BIG-geregistreerd als GZ-psycholoog.
  • Je bent bekend met de taken van de praktijkopleider zoals het RINO deze omschrijft. 
  • Je hebt kennis van onder andere psychopathologie, neuropsychologie en mogelijkheden voor behandeling van (specifieke) problemen van de ouder wordende mens.
  • Je hebt ambitie en/of ervaring in het werken met ouderen.
  • Je wilt graag bijdragen aan de ontwikkeling van masterpsychologen en PioGs middels werkbegeleiding en als praktijkopleider.
  • Je hebt een stimulerende persoonlijkheid, creativiteit, flexibiliteit, enthousiasme en relativeringsvermogen.
  • De nieuwsgierigheid om de ouderenzorg met al zijn diversiteit en uitdagingen te kunnen en willen ontdekken. 
Ken jij de ideale kandidaat?

Deel dan deze vacature in jouw netwerk



Bedrijfsomschrijving

In het verpleeghuis wonen ouderen die dag en nacht zorg en begeleiding nodig hebben. En jij helpt ze daarbij! Misschien geef je huishoudelijke ondersteuning, hulp bij persoonlijke verzorging of specialistische verpleging. Misschien verzorg jij wel de maaltijden of begeleid je verschillende activiteiten. In een Aafje verpleeghuis kun je alle kanten op!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in