+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Rotterdam.

Maintenance Engineer station en gebouwen Rotterdam

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RET

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.704 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Jouw missie als Maintenance/Reliability Engineer Stations & Gebouwen? Op tactisch niveau optimaliseren van onder andere prestaties, risico’s en kosten van assets zoals de stations, bruggen, tunnels, liften en roltrappen.

Onze klanten (en wij) gaan ervan uit onze assets altijd helemaal in orde zijn. En dat terwijl onze opdrachtgever daarvoor scherpe financiële kaders stelt. Dat maakt het werk van een ME’er en onze afdeling Asset Management uitdagend. Als ME’er probeer je dit optimum te vinden door het principe van Value Driven Maintenance toe te passen, een methodiek voor Asset Management. Eén van de PDCA-cycli waar jij als ME’er medeverantwoordelijk voor bent bestaat uit het uitvoeren van risicoanalyses, het op- en bijstellen van onderhoudsconcepten en het initiëren van modificaties en projecten. Nadat de onderhoudsafdeling en het ingenieursbureau het de door jouw voorgeschreven werk voorbereid en uitgevoerd hebben zal jij de kosten en prestaties van de systemen analyseren. Zijn deze nog binnen de normen? Zie jij mogelijkheden voor verdere optimalisatie? Je maakt hierbij gebruik van onder andere storings- en conditiegegevens. Zowel jij als jouw collega’s voeren, ieder vanuit hun eigen invalshoek, analyses uit en rapporteren daarover. Samen met collega’s van verschillende afdelingen worden verbetermaatregelen voorgesteld en getroffen.

Je draagt voor jouw werkveld bij grotere thema’s zoals innovaties, digitalisering, automatisering en duurzaamheid. Zo kunnen we verdere stappen zetten in data-gedreven werken, data-gedreven onderhoud en ook het door ontwikkelen van Asset Management. Er is ook ruimte en steun voor jouw ideeën en toekomstige ontwikkelingen met nieuwe technologie.

Over je afdeling
De afdeling AM is een tactische afdeling en opdrachtgever richting de onderhoudsafdelingen en het ingenieursbureau. Onze focus ligt op het zo lang, maar vooral kosten efficiënt in stand houden van de bestaande assets en daarbij een optimum te vinden tussen o.a. kosten, prestaties en risico’s. Binnen de afdeling kom je terecht in het Team Maintenance Engineering. Een gedreven team bestaande uit Maintenance Engineers (zijn ook Reliability Engineers) en Data Analisten. Als team bieden we je zowel de ruimte als ondersteuning om je te ontwikkelen. Ook als je minder ervaring hebt met Asset Management, Maintenance Engineering, Vastgoed of Civiele Techniek helpen we jou daarbij.



Gevraagd

Samen bereik je meer
Door jouw analytische inzicht te gebruiken en zelf het initiatief te nemen breng je goede ideeën mee over de invulling van het Asset Management en ons onderhoud. Je bent enthousiast en altijd bereid meer te leren over je vak. Je werkt graag zelfstandig, terwijl je net zo lief je teamgenoten of collega’s van andere afdelingen bij jouw werk betrekt. Samen bereik je immers meer. We ontvangen je met open armen als je:

  • je jezelf herkent als een enthousiaste, leergierige en sociaal vaardige persoonlijkheid;
  • je wilt graag leren en ontwikkelen; je graag werkt vanuit de asset management gedachte;
  • een HTS- of TU-diploma op zak hebt, affiniteit met techniek en vastgoed, kunstwerken en gebouw gebonden installaties is een pré;
  • ervaring met risicoanalyses (FMECA), onderhoudsconcepten, meerjaren onderhoudsplannen (incl. de software zoals Planon) en NEN2767 is een pré. Interesse om je hierin te ontwikkelen is vereist, wij begeleiden je hierbij.


Aanbod

Geen woorden, maar daden

Bij de RET is het vizier voortdurend gericht op verbetering. 3.500 collega’s proberen elke dag weer een beetje beter te zijn dan gisteren. Dat levert een innovatieve en actieve organisatie op, waar de energie stroomt en geen dag hetzelfde is. Luister maar eens naar een paar van je toekomstige collega’s:

“Door mijn werk op straat te zien krijg ik nog meer liefde voor Rotterdam” – Cyanne,  Projectvoorbereider
“Voor een Techneut is de RET een groot avontuur”- Max, Manager Infraservices
“Door meer gebruik te maken van data, werk ik aan steeds effectiever onderhoud”- Kenlin , Maintenance Engineer

Ons aanbod

  • een baan voor 36 uur per week voor 1 jaar met intentie tot verlenging
  • een maximum bruto jaarsalaris van € 80.442,- bij een 36-urige werkweek inclusief 8% vakantiegeld (inschaling afhankelijk van werkervaring en opleidingsniveau)
  • Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% en een een extra uitkering (levensloopregeling) van 1.5% per jaar
  • onbeperkt gratis reizen in het vervoersgebied van de RET met OV (voor een minimaal bedrag mag het gezin mee reizen).
    Uiteraard worden je reiskosten ook buiten het vervoersgebied vergoed.

IN HET SPOOR VAN DE RET BEN JE AARDIG ONDERWEG
Solliciteren is zo gebeurd, klik op onderstaande button en de rest wijst zich vanzelf. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Patricia van Duijvenvoorde via 06-41703853 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Een screening en assessment kunnen deel uitmaken van de route die je aflegt tijdens de sollicitatieprocedure.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in